Merhaba arkadaşlar. Böyle konuları görmekten bıkmış olabilirsiniz hakkınızı helal edin..
Coinfiyat.com alan adım var ilk zamanlar borsa kurmayı düşünüyordum fakat işim nedeniyle ilgilenemeyecegimi ve sistemi hakkinda bilgisizligimi düşünerek vaz geçtim. Suan aklımdaki proje coinmarketcap tarzi sistem kurmak. Belki ulkemizin coinmkrtcapi olurum :) Websitem için şu temayi daha uygun ve kullanışlı buldum : https://codecanyon.net/item/coincompare-cryptocurrency-market-capitalization/20898327?s_rank=3
Temaya ek olarak Mining sistemlerinide eklemeyi düşünüyorum. Örneğin rx580 kaç mhs veriyor nvidia 1050 vb gibi. Yine ekleyeceğim mining hesaplama aracı. Kendi icerisinde blog'u mevcut. Coinler hakkinda bilgilendirici haber vb makaleler paylaşmayı düşünüyorum. Daha değişik neleri ekleyebilirim sizden fikir istiyorum. Sizce bu haliyle yeterli olur mu? Teşekkürler
Edit :// Coinfiyat için logo yaptirmak istiyorum şöyle alımlı birşey. Logo ile ilgilenen arkadaşlar fiyat ve örnek atabilirlerse memnun olurum