lostyazilim
tr.link

Site yönmek ve vicdan yönetmek arasındaki ince çizgi

2 Mesajlar 617 Okunma
lstbozum
tr.link

ParaGon ParaGon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgi işlem müdürü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 27 / 38
  • Ticaret 4, (%100)
Dostlar merhaba,

Bugün bu forumda pito7272 nickli bir arkadaşımız son çaresi olarak yardıma ihtiyacı olduğunu, işsiz olduğunu, yaşadığı yerde iş bulamadığını ve zor durumda olduğunu belirten bir konu açtı.

Forumda vicdan sahibi arkadaşlar kendisine yardımcı olmak için uğraşırken konunun sebep belirtilmeden silindiğini farkettim.

Site yönetimine şunları söylemek isterim : dostlar size sahibi olduğunuz siteyi nasıl yöneteceğinizi elbette söyleyemem ama ülkece zor durumda olduğumuzu, insanların işsiz kaldığını, evine ekmek götüremeyecek zamanlar geçirdiği bir dönemde olduğumuzu hatırlatmak isterim.

size tavsiyem ilk önce vicdanınızı dinleyin.

muhtemelen bu konu da silinecek ve ben bu yazdıklarımı ekşisözlük'te de yazacağım.
yilmaz70

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

bd bd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek 2
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 4926
  • Beğeniler 784 / 3953
  • Ticaret 18, (%100)
Evet, ülkece kötü durumdayız. Hepimizin yardıma ihtiyacı var. Çok kötü durumda olan bir çok arkadaşımı da biliyorum. Hepsi deli gibi çalışıyor, evlerine ekmek götürmek için uğraşıyor. Hiç birini forumlarda ya da orada burada yardım isterken ve takılırken görmedim.

Konuyu açan üyenin forumda toplam 3 konusu var. Üçüde aynı. Hiç iş ararken bir konusunu veya mesajını görmedik. Ya da paraya ihtiyacı olan diğer kardeşlerimiz gibi makale yazayım, site yapayım ya da nasıl yapılacağını öğreneyim derken de.

Söyledikleri doğrudur veya yanlıştır. Ancak forumda bu tarz konular açılıp insanların vicdanlarıyla oynamasına izin vermeyiz. Yoksa bunun ardı arkası kesilmez.

Her türlü şikayetinizi ekşi sözlükte dile getirebilirsiniz. Konuyu kilitliyorum.
Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al