leo
Je t'aime
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam Sonunda Yol Almaya Basladik Bakalim Bugun Kucuk Bi Problemim 'de Olmasina ragmen Bugun Sitem 1409 Gordu Sanirrim Daha Devami Gelicektir ee Az da Calismiyo Degiliz Tabi Bu Arada Ve Sitemin Formatindaki Kelimlerde Google'da 1. Sayfa 3. Siraya Yerlestim Google Saolsun Gonderiyor Artik Sanirrim Devamida Gelicek bu Ay 5k Hite Ulasmayi Dusnuyorum Simdilik bakalim Diger Aylarda 10k yi Devirrim Muhtemelen Hergun Daha Hizli Yol Aliyor Cunki Bir Yurumey baslayinca Site Gun Gun Yazarim Hitmi Bakalim nerelere Ulascaz:D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hadi bakalıım hayırlısıı, google amcada dalgalanma var dikkat et :)
leo
Je t'aime
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sunuda Belirtim yaptiginiz Isle Alakli Bir Sayfa Acin Ve O Sayfanin Icine Duzenli Duzensiz Farketmez Yaptiginiz Formatta ki kelimleri googl'dan Size Gelecek Kelimeleri Koyun
Mesala Filim isi yapiyorsaniz Favori yeni Cikmis Filimlerin Adlarini hem Konu icine Hem tag Koyun O Sayfanin Basligida Googleda ust Siralara Geleceginiz Kelime Olsun Mesala Full Film Indir olsun Sayfa Basligi icine Filimle Ilgili Kelimeler Girin Favori Filimleri Ismini Girin Etiket Seklinde yazin Ben Bunu yaptiktan Sonra Cok faydasini Gordum Birde Wigdets Google Aramalrini koydum Gercektende O Actigim Sayfa Icineki Kelimlerden Geliyorlar Gozlemek icin Bu ve ikincisi Weblebi temasini Kulanalar header.php de Su Kismi Editlemesi Gerektigini Dusunuyorum Sitenizin Formatina Gore Ordaki Etiketleri uzatabilirsiniz
" />
" />
Film Sitemiz Var Diyelim Bu kodu uzatin Fil Ile Ilgili taglar Girin Mesala
".$etiket." 2011 filimleri, ".$etiket." filim indir, ".$etiket." tek link film indir, ".$etiket." fragman, ".$etiket." afis, ".$etiket." hotfile linkleri, ".$etiket." tek link hotfile,
yani Bu tarz Kelimlerle Duzenleyebilirsiniz Sitenizin Formatina Gore Bakalim Aklima Geldikce Eklerim Bisiler