lostyazilim
tr.link

Siteniz Hakkında Düşüncelerim

80 Mesajlar 7.467 Okunma
lstbozum
tr.link

kizilperi kizilperi Hayallerinin peşinde.. Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / K
  • Meslek Asistan
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** S**
  • Mesajlar 725
  • Beğeniler 486 / 152
  • Ticaret 74, (%100)

muhammedakif adlı üyeden alıntı

kizilperi
Yayınlarınızda ki resimler küçük ve ya büyük olduğundan diğer yayınlarla aynı durmuyor yani bozuk duruyor. Konularınız da ise direkt konuya geçiyorsunuz.
Mesala Bu kitap bize ne kazandırıyor ? içeriğinde ne diyor gibi kendinize sorular sorup cevaplarsanız daha iyi olur kitabın güzel yerlerini yazdıktan sonra devamını okumak istiyorsanız indirin ya da devamını merak ettiyseniz buradan indirebilirsiniz gibi, Bu temayı kullanıcaksanız temayı türkçeleştirin çünkü içeriğiniz tükçe, gereksiz widgetleri kaldırın mesala "sayaç" ya da siteye gömün.
Kitaplarla ilgili olduğu için bir logo koyun. -navigation kısmı ise sayfa dışına taşmasın.

Pardon hocam o önceki sitem imzayı değiştirmemişim bu forumda onu sattım da vaktiniz varsa dizifan.xyz blogumun yazıları ve eksikleri nedir sizce ?

Geçmişten geleceğe yazıyor...
wmaraci
reklam

stroncow stroncow WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Elektrik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 414
  • Beğeniler 186 / 94
  • Ticaret 2, (%100)
Kazanpara.com hakkında düşüncelerin neler?

muhammedakif muhammedakif www.muhammedakif.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bende Bilmiyorum
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 61 / 106
  • Ticaret 1, (%100)
CenkOnsoy Slideriniz blog tarzı olmuş bana göre onun yerine E-ticaret'de farklı sliderler kullana bilirsiniz. "Ücretsiz kargo fırsatıyla alışveriş yapabilirsiniz" kafamda pürüz kaldı, tüm eşyalarmı ücretsiz kargo yoksa bazı ürünlerdemi ücretsiz kargo ? diye sorarım, zaten alış veriş yapan kişi sepete eklemeden ücretli ve ya ücretsiz olduğunu görür. Ama ben göremedim, sepete ekleyince görünüyor ve kullanıcının zamanını calıyor konularda ki resimler zaten büyük birde fixed özelliğiyle masthead kısmı gelirse çok yer kaplıyor. yorumlarınız da ise italic kullanmamanızısı öneririm,
İletişim yerinde numara örnek vermissiniz sanki yabancı bir site gibi, telefon numaranız diye yazarsan iyi gözükecektir. footerda ki kredi kart simgelerinin daha iyisini bulabilirsin. genel olarak hoş gözüküyor renkleriyle uyumlu.

Ölümü Unutmayın, Çünkü Ölüm Sizi Unutmadı !

Athynas Athynas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 39 / 102
  • Ticaret 6, (%100)
Benim siteye de bir yorum alayım merak ettim.

http://www.gazetedemokrat.com

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 61 / 106
  • Ticaret 1, (%100)
stroncow favicon kısmını saydam yapın beyaz olarak kötü duruyor, http://kazanpara.com/forum/ formunuz ise güze duruyor. sağ taraftaki Messenger kısmını koymanıza gerek yok çünkü fixed özelliğiyle sağ tarafa koymussunuz onun yerine facebook beğen scriptini koymanızı öneririm, popüler olan yazılarınızı son yazılarınızdan önde tutun, popüler yazılarınızın aralarında ki boşlukları kapatın "mesaj bırakın" kısmını az sola hizalayın ki top düğmesi gözüksün :) iletişim sayfasını küçültün, iletişime geçen kişinin adı, e-postası ve konusu sayfa genişliği kadar olmuyacaktır. :) yanına ek olarak popüler olanlar yazıları da koyabilirsiniz.

stroncow stroncow WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Elektrik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 414
  • Beğeniler 186 / 94
  • Ticaret 2, (%100)
Peki, teşekkürler :)

• Üyelik 25.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 61 / 106
  • Ticaret 1, (%100)
Athynas Fark ettiyseniz, Büyük Gazete siteleri sizin gibi 2 tane biri solda biri sağda reklam koymuyor ya sola koyuyor cumhruriyet gibi ya da sağa koyuyor ya da sitenin arka tarafına koyuyor ve sayfa öne çıkıyor, sabah sitesi gibi, hiç koymayanlar da var. Yani demek istediğim 2 reklam siteyi sıkıştırıyor boğuyor yani bana göre, o yüzden 1 tane koymakta yada sabah sitesi gibi reklam almakla güzel duracaktır.
Logonuzu daha da güzelleştire bilirsiniz, Faviconunuz ise belirsiz ne olduğunu kestiremiyorum yani sitenin baş harfini koyun "G" gibi ya da "GD" gibi, sliderinizda 5 yayında başlık yok bu temadanmı kaynaklanıyor yoksa sizdenmi bilmiyorum. sitenize kullanım koşulları, gizlilik gibi yazıların konulması gerekmektedir.

Athynas Athynas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 39 / 102
  • Ticaret 6, (%100)
muhammedakif wordpressten yeni geçildi ondan görünmüyor, biraz ağır kaldık haliyle :)

• Üyelik 25.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 61 / 106
  • Ticaret 1, (%100)
BakalimBilelim menü'deki logonuzu dahada güzelleştire bilirsiniz, footer'daki logonuz ise daha hoş gözüküyor benzer konular ve widgetdeki html/javascriptler resimler bozuk ve düzensiz gözüküyor hiç hoş bir durum değil, Faviconunuz ise güzel. Ve resimlerinizi düzgün seçmiyorsun genişlik olarak seçiyorsun yükseklik olarak değil hadi diyelim tek o resimler var o resimler photoshopda editleyip düzgün bir resim elde edebilirsin tabi zamanını alıyor bunlar. paylaşma yerinde bozukluk var.
"devamını oku.." yerine "Devamını Oku" ya da "Devamını Oku >" gibi kullanırsan güzel gözükecektir.

mstfaclk mstfaclk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 274
  • Beğeniler 12 / 38
  • Ticaret 6, (%100)
OyuncuArena.com hocam fikirleriniz?

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al