Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
S.a Arkadaşlar Malesef Ygs Barajını Geçemedim Ve Beni Bekleyin 3 yol var (Muhasebe Okumaktayım)
1-2 Yıllık Seçmek
2-Kpss Sınavlarına Girmek
3-1 Yıl Daha Çalışmak
Siz Benim Yerimde Olsaydınız Hangisini Seçerdiginiz Yorum Yapanlara Teşekkürler...
Poyraz
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben de Lise 3 öğrencisiyim. Sayısal, ticaret meslek web tasarım bölümündeyim fakat sayısal olmama rağmen sayısal derslerden sadece matematik ve geometri görüyorum. senin durumunu bilmem ama kpssye lise3sen girmen bi şey ifade etmez. 2 yıllıkta eğer için rahat olacaksa git. ama ben (lise3 üzerinden konuşuyorum) senin yerinde olsam lise4te full çalışırdım bırakıp bilgisayarı
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Poyraz adlı üyeden alıntı
Ben de Lise 3 öğrencisiyim. Sayısal, ticaret meslek web tasarım bölümündeyim fakat sayısal olmama rağmen sayısal derslerden sadece matematik ve geometri görüyorum. senin durumunu bilmem ama kpssye lise3sen girmen bi şey ifade etmez. 2 yıllıkta eğer için rahat olacaksa git. ama ben (lise3 üzerinden konuşuyorum) senin yerinde olsam lise4te full çalışırdım bırakıp bilgisayarı
Ygs Diyorum Hocam Size :) Lise 4 Üm şuanda :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Burada veya çevrende yorum yapan kimseyi dinleme. Kendin ne yapmak istiyorsan onu yap. Sınava girdiğine göre çocuk değilsin artık. Sağlıklı düşünebilirsin. Ben düşünemedim ve şu an içinde bulunduğum sıkıntıyı inan tahmin edemezsin. Bir gecede sakalıma aklar düştü. Sen düşün artık.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
isousluer adlı üyeden alıntı
Burada veya çevrende yorum yapan kimseyi dinleme. Kendin ne yapmak istiyorsan onu yap. Sınava girdiğine göre çocuk değilsin artık. Sağlıklı düşünebilirsin. Ben düşünemedim ve şu an içinde bulunduğum sıkıntıyı inan tahmin edemezsin. Bir gecede sakalıma aklar düştü. Sen düşün artık.
Haklısın İsmail Hocam Fakat Kpss Daha Yatkın Geliyor Şuanda :)
Ek Olarak:
Dogru Söylüyorsun Hocam Sadece Benim Yerime Koydugunuz zaman Kendinizi Ne Seçim Yapardınız Onu Merak Ettim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Dedim ya KPSS'ye girmek istiyorsan ona gir. Buradaki herkesin düşüncesi birbirinden farklı olur. Bu seferde sağlıklı düşünemezsin. Yaşadım çünkü. O yüzden söylüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
isousluer adlı üyeden alıntı
Dedim ya KPSS'ye girmek istiyorsan ona gir. Buradaki herkesin düşüncesi birbirinden farklı olur. Bu seferde sağlıklı düşünemezsin. Yaşadım çünkü. O yüzden söylüyorum.
Teşekkürler Hocam Allah Razı olsun Sizden Sayenizde Daha Saglıklı düşünyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kendi kararını kendin ver ve kimsenin senin fikirlerin hakkında yorum yapıp senin düşündüğünü değiştirmesine izin verme :)
1 kişi bu mesajı beğendi.