boynerim adlı üyeden alıntı
Cok az bence 1 tane hesap bile biktiryor insani sen 1 saatte 12 hesap diyorsun cok az yinede yapabiliyorsan yap ben asla yapmam
Dostum 12 hesabi benim kisisel hesaplarim bu is için tek 1 tane hesaba a bakilacak yanlis anlamissiniz
1 adet hesaba bakilacak hocam sadece
Kisisel hesaplarim 12 adet hocam. Iş için anlasilan hesap tek adet 1 tane yani
cnrsgr adlı üyeden alıntı
Fiyatlandırmayı çok hatalı yapmışsınız. Bahsettiğiniz bu çalışma için content editörlük haricinde planlama için bile hesap başı +750 Türk Lirası talebinde bulunmanız gerekirdi.
Her ne kadar WM Aracı'nda öğrenci ve projesi için bütçe arayan bir kitle olsa da, sektör içerisinde fiyatlar çok farklı. WM Aracı'nda pazarlık ile 30 TL'ye satılan bir logo, sektör içerisinde +500 TL'den fiyatlandırılıyor. WM Aracı'nda 5 TL'ye yazılan 300 kelimelik bir makale, sektörde 100 TL'ye satın alınamıyor bile. Bu yüzden WM fiyatları ile dışarıdan iş almak bi hayli riskli.
Tavsiyem; dakika usulü fiyatlandırma yapın. 12 hesap için 1 günde kaç dakika harcayacaksınız? Her platformda her paylaşım için 3 dakika desek; 12 platform için her paylaşımda 36 dakika yapar. Günde 10 paylaşım olsa, 360 dakika; yani 6 saat yapar. Saat başı 10 TL talep etseniz bile ( şahsi fikrim hizmet kategorisinde olan bu iş için saat başı ücret etik sınırlar içerisinde en az 40-TL olmalıdır.) günlük ücretiniz 60 TL, aylık ücretiniz 1.800 TL oluyor.
Satın alamadığımız tek şey zaman! "Elime mi yapışacak" demeyin, emeğinizin karşılığını, hakettiğinizi isteyin. Sonuçta müşteriniz, zamanı olmadığı için "para vererek" işin içinden sıyrılma derdinde. :)
Hocam yanlis anladiniz galiba 12 adet hesap olan benim sahsi hesaplarım twitter da tumblr di pinterestti instagramdi 12 adet sahsi hesabim var.
İs için anlaştigim hesap miktari 1 adet, buna göre bir fiyatlandirma yapar misiniz yani 1 adet hesap icin guzel bir ucrette mi anlaşmisim?
MeMo adlı üyeden alıntı
Cnrsgr çok haklı, ben copy paste yapınca saate göre hesaplıyordum ücreti örnek bazı 100 copy pasteyi 15TL'ye 1 saate bitiriken bazısını 30-40 TL'ye yapıp 3 saate bitiriyordum.
Siz şimdi 1 hafta hevesle yaparsınız onu da ama ilerde ücret az diye bıkacaksınız.
12 heaaba gir çık adamın ömrü gider
Hocam 12 hesap benim sahsi hesaplarim yahu. İş için tek 1 hesapta anlaştim.