Merhaba arkadaşlar, 26 ay önce online film sitesi açmıştım. Bu site ile çok ilgilendim. Şöyle ki şu an sitede 275 film ekli ve bu filmlerin tüm özetlerini başlıklarını özgün bir şekilde ekledim. Eklediğim filmleri düzenli olarak sosyal medya hesaplarından ve yabancı imleme sitelerinde abartısız bir şekilde paylaştım (bilinen en büyük yabancı imleme siteleri 5-6 tane), özel site içi optimizasyon hizmeti de almıştım. Eklediğim filmler güzel sıralamalarda anında index de alıyordu. Şu an Google 1.780 indexi, Yandex 1.981 indexi bulunmakta. Alexa dünya sırası da 9 milyon 782 bin.

Böyle güzel başladığım ve ilerlettiğim siteden bazı özel sebeplerden dolayı hevesim kaçtı ilgilenemez oldum ve yaklaşık 1 senedir içerik girmiyorum.

Şu sıralar tekrardan film sitesi ile ilgilenmek istiyorum. Bu sefer siteye ekleyeceğim filmlere render çalışması yaptırıp sitenin reklamını filan ekleteceğim. Ekleyeceğim bütün filmler bu şekilde olacak. Ekleyeceğim bütün filmlerin başlıkları ve özetleri vs yine tamamen manuel olacak bot vs. olmayacak.

Size şunu sormak istiyorum, 26 aylık geçmişi olan web sitem üzerinden mi yoluma devam edeyim? Tekrar içerik girmeye başlayayım? Yoksa sıfırdan bir domain alıp, hosting alıp dedicated ip filan alarak yeni bir başlangıç mı yapayım?

Not: Sitemde hiç bir şekilde reklam yayınlamadım, yayınlamayı da düşünmüyorum. Reklam eklersem bu da Lösev reklamı olur. Hiç bir şekilde gelir elde etmeyi düşünmedim, film sektörünü seviyorum ve zevkle içerik ekliyorum.