-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle herkese merhaba, size başıma gelen bir konuyu anlatmak isityorum. Ben 2014-2015 yılları arasında internette bi logo görmüştüm. Logoyu kullanmak istedim fakat logonun çözünürlüğü kötü olduğu için bir tasarımcıya gönderdim. Bana 10TL karşılığında yapabileceğini söyledi. Ben de kabul ettim. Adam hemen yapıp gönderdi parayı istedi fakat benim o yıllarda yaşım küçük olduğu için havale nedir bilmem eft nedir bilmem, gönderemedim. Skype da numaram vardı, adam beni aradı parayı istedi ben göndericem felan dedim ama durumdan dolayı gönderemedim. Adam hakkımı helal etmiyorum dedi. Aradan uzun yıllar geçti aklıma geldikçe kötü oluyorum, buraya yazıyorum forumdan biri tanıyorsa ya da o arkadaş buradaysa eski skype adresinden bana ulaşsın. Zaten eski adresine ben mesaj attım. Forum kullanıcılarından da ricam eğer bu kişi tanıyorsanız lütfen yönlendirin. Arkadaşla helalleşelim.
Arkadaşın skype adresi: netcimweb
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Adam için kötü, bizim için ayrı kötü işini yapan insanlara sağladığı hizmetin karşılığını vermediğiniz/vermediğimiz için toplumdaki diğer insanlara bakış açıları değişiyor. Umarım bulursunuz, sektörü bırakmamışsa iyidir belki de o adamın sabrını taşıran son damlayı siz bıraktınız bilinmez.
hesap satış
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben bunu kendim isteyerek yapmadım iyi okumadınız galiba. Bir de ben adama işe başla demeden hemen yapıp yolladı burada da benim yapabileceğim birşey yok!
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bana 10TL karşılığında yapabileceğini söyledi. Ben de kabul ettim.
Umarım bulursunuz, Skype adresinde numarası kayıtlı değil mi? Birde aynı kullanıcı adı ile diğer forumlarda araştırmanızı öneririm.
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hani bi sarki vardi cok guzeldi adini bilen yazsin.
Seninki de bu hesap.
2 kişi bu mesajı beğendi.