-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
24, (%96)
Nerden esti bilinmez ama lanet olsunki bir hata yaptım ve SMM panellerden bazılarına üye olurken kendi telefon numaramı ekledim, o hatayı yaptıktan sonra mesajların ardı arkası kesilmez oldu.
Burdan tüm SMM panel sahiplerine sesleniyorum sizden ricamdır PoyrazMedia veya PoyrazMedya adına kayıtlı 0538*****08 nolu telefon numaramı sisteminizden silin kardeşim. Telefonum susmaz oldu içlerinden birtanesi zırt pırt mesaj atıyor. Ayıp be kardeşim bankaları telefon firmalarını geçtiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kayıtlı olduğunuz sitelere girip sms bilgilendirmesini kapatınız. Bir diğer mesaj sistemlerinde sms atarken açıklamasına iptal etmek için bilgilendirme yapıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hemde hiç susmadan, üye olmadığın yerlerden bile sms geliyor.
Bende şikayetçiyim ama nakile ardı arkası kesilmiyor. Her gelen smsde wsb sitesine girip numaramı sildiriyorum ama hep farklı isik yada firmalardan gelmeye devam ediyor
100 Adet Backlink 39 TL - Da ve Pa min.15 | Max.95'dir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Hastane Yönetici/Kurucu
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Bende 2 siteye üye oldum günde yaklaşık 8-9 sms atıyordu iptal seçeneği de yoktu firmaya ulaştım kaldırıyoruz dedi yine kaldıramadı en son whatsapp üzerinden son bir uyarıcı yaptım baktım olacak gibi değil cimere şikayet ettim sonuç=cezai işlem uygulandı cezadan sonra adamı görmedim bir daha.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühabir
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Aynı dert bende de var sanki dunya markasi reklamlarını yapiyorlar. Gecenin bir yarısı sms atıyorlar tek tek tespit edip cimere şikayet edin hocam bakın bakalım birdaha sms ata biliyorlarmı
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sen Emek vereceksin ki Emeğinin Karşılığını Alacaksın