Son zamanlarda piyasada birçok yabancı dizi var.Ve aralarından en çok izlenenlerden ve en beğenilenlerinden biri olan Arrow hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.İzlemeyenler en azından bu dizi hakkında fikir sahibi olabilirler.

Diziyi her haftanın perşembe günü dizi izleme sitelerinden izleyebilirsiniz.

Öncelikle dizimizde asla ama asla aksiyon ve heyecan eksik olmaz.Mutlaka her bölümde bir olay,bir aksiyon.Şöyle 3-5 bölüme birde sırlar ortaya çıkar merak uyandırıcı.İşte bu sebeple yeni bölümü merakla ve sabırsızlıkla beklersiniz.

Dizinin konusunu merak ettiyseniz söyleyeyim onuda.Dizimizin başrol oyuncusu olan Oliver Queen zengin mi zengin çapkın mı çapkın bir gençtir.Babası iş adamı bir milyonerdir.

"Ve Oliver Queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında yeni bir sayfa açar. Beş yıl boyunca bulunamayan ve öldüğü zannedilen Oliver sonunda Büyük Okyanus'un ortasındaki tropik bir adada bulunur. Oliver Starling City'e, evine geri döner. Kendisini karşılayan annesi Moira, kız kardeşi Thea ve en iyi dostu Tommy Oliver'ın son beş sene içinde yaşadığı şeyler yüzünden çok değiştiğini fark ederler.

Birçok süper kahraman gibi Oliver da dönüştüğü adamı insanlardan saklamak ister ama bir taraftan da eskiden işlediği günahların bedelini ödemeye de kararlıdır. Bu nedenle suçlularla mücadele etmek ve şehrin eski ününe kavuşmasını sağlamak için gizli Arrow kişiliğini yaratır.

Ancak Arrow'un yetkisi olmadan düzeni korumaya çalışırken kullandığı yöntemler bazılarının canını sıkmaktadır. Dedektif Quentin Lance'in en büyük dileği (Oliver'ın eski kız arkadaşı Laurel'in babası) Arrow'u yakalamaktır. Bir süre sonra Oliver'ın dönüşünden çevresindeki bazı insanların memnun olmadığı da anlaşılır... Oliver'ın annesi Moira'nın oğlunun geçirdiği deniz kazasıyla ilgili daha çok şey biliyordur..."




Diziye başlamanız için bu konu örgüsü bile yeterlidir umarım.Yetmediyse aşağıdaki videoyada bir göz atmayı ihmal etme.



Olaylar 3. sezona doğru oldukça gelişir ve farklı farklı gelişmeler yaşanır.En son olarak sezon arasına girmeden önce dizinin hayranlarını büyük derecede merakta bırakmayı başardı yapımcılar.Öyleki Oliver, R'as Al Ghul ile düello yapmaya gider.Ve oracıkta hem kılıçtan geçirilir hemde bayağa ama bayağa bir yükseklikten o karla kaplı soğuk havada aşağa düşer.İşte tam burada sezon arasına giren dizi büyük kitleyi merakte bırakmış ve birçok kişinin diziye başlamasını sağlamıştır.Aşağıdaki videoyuda seyrederek ne dediğimi anlarsanız.



Umarım diziyi beğenirsiniz.

KAYNAK: Son Zamanların Sevilen Dizisi •Arrow•