lostyazilim

Sonunda Buda Oldu Haber Siteleri

19 Mesajlar 2.478 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Yakut Yakut WM Aracı Bronz Üye
  • Üyelik 25.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Blog Yayıncılığ
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 429
  • Beğeniler 114 / 137
  • Ticaret 11, (%91)
Bir gerçek var, bu haber siteleri sizlerin olmuş olsaydı sizler de aynı şeyi yapardınız. Yani tüm kategorilere el atardınız. Belki onların yazılarına göre daha kaliteli yazardınız o ayrı konu.
hRSor

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

darknov4 darknov4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad V** S**
  • Mesajlar 3084
  • Beğeniler 1387 / 910
  • Ticaret 29, (%100)

Yakut adlı üyeden alıntı

Bir gerçek var, bu haber siteleri sizlerin olmuş olsaydı sizler de aynı şeyi yapardınız. Yani tüm kategorilere el atardınız. Belki onların yazılarına göre daha kaliteli yazardınız o ayrı konu.

Ama sahibi değiliz

webloggi webloggi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web & Medya
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** H**
  • Mesajlar 2165
  • Beğeniler 925 / 926
  • Ticaret 12, (%100)

Yakut adlı üyeden alıntı

Aslında kızılan konu haber sitelerinin her konuya el atması değil. Kızılan asıl konu türkçe içerikli bir sitenin news kaydı yoksa 5 para kazanamaz olması.
Sanki news kaydı olsa para kazanılıyor mu? Yok yine kazanılmıyor çünkü adamlar her saniye içerik giriyor. Yarışmak imkansız. Eee doğal olarak bu durum tepki çekiyor. Bu konunun asıl noktası google un biz garibanları haber siteleriyle yarışabilecek konumda tutmaması. Google 'ın bu tavrından dolayı artık içeriğin iyi ya da kötü olmasının bir önemi olmadığını önemli olanın her saniye içerik girmenin olduğunu anlıyorum. Bu durum gerçekten can sıkıcı. Eğer rekabete uygun konuma getirilirse haber siteleri o zaman güzel olur. O zaman haber siteleri kaliteli içerik girmek zorunda kalır. Ayrıca çok iddialıyım bu konuda gerçekten sadece haber yazılarında ön planda olurlar. Çünkü biz garibanlar zaten haber siteleriyle rakip edebilecek makaleler yazıyoruz. Tabi rekabet edemiyoruz...

SenolK SenolK WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum ABD
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 916
  • Beğeniler 362 / 281
  • Ticaret 11, (%100)
Bigi verse alnından öpreceğim 1 cümlelik bilgilik konuyu uzattıkça uzatıyor malca kelimelerle ama o bilgi o kocaaa makalede yok al buradan yak.
fatihbaz Mosoko

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

fatihbaz fatihbaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 161 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
her sektör bunların elinde,ne aratsam bu haber siteleri başta filan burası ayrı bi konu.site açıp,buradan para kazanmaya çalışan birisi olarak degilde,sadece bilgi almak için googleda arama yapan birisi olarak bakıyorum,ortalık tamamen çöplük oldu.bi sorunum var,bi konuda bilgi almam gerekiyor ve googledan aratıyorum sorunuma çare bulmak için.karşımda sürekli haber siteleri.tektek açıp bakıyorum sitelere,sayfalarca geziyorum ama içinde bilgi namına bişey yok.saçma sapan yazılar yazıyorlar,aradıgım şeyle sayfadakilerin alakası yok.1 site,3 site,5 site geziyorum hep aynı.bi ton küfredip kapatıyorum ondan sonra çünkü insanı sinir ediyor.
darknov4

kişi bu mesajı beğendi.

masumkurt masumkurt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 12 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Hepimiz yerden yere yere vuruyoruz ama girmek istediğimiz sektor bunlar genelde

Melliqe Melliqe Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek uzman
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 8 / 61
  • Ticaret 0, (%0)

tolhur adlı üyeden alıntı

Adam ceviz yağının faydalarını paylaşmış bunun neresi haber ?

hocam işte insanlar merak ettikleri için böyle oluyor hep

w4nted w4nted WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 647
  • Beğeniler 42 / 100
  • Ticaret 53, (%98)

halitaga adlı üyeden alıntı

Doğum öncesi hazırlık nasıl yapılır makalesi paylaşan spor gazetesi sitesi gördüm artık hiç bir şeye şaşırmıyorum.

Düzgün ve ikna edici bir açıklamayla o siteyi şikayet edin geç bile olsa gerekeni yaparlar

joyned joyned WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Ön muhasebeci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad R** O**
  • Mesajlar 797
  • Beğeniler 225 / 224
  • Ticaret 0, (%0)
Sitem news e kayitlıydi bir haber sitesi kapatmama sebep oldu, başka nedenlerde vardı bir büyük neden hitimi bir kerede alan bir teknoloji haber sitesiydi.

wmaraci
Konuyu toplam 8 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 8 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al