anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Asıl olan Google'da çıkmak değil, çıktıktan sonrasıdır. Google'da yer alabilirsiniz ancak alan adınızın avantajını kullanarak profesyonel SEO çalışması yaptırırsanız ilk 2 sayfaya kadar çıkabilirsiniz.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
anilgzl adlı üyeden alıntı
Asıl olan Google'da çıkmak değil, çıktıktan sonrasıdır. Google'da yer alabilirsiniz ancak alan adınızın avantajını kullanarak profesyonel SEO çalışması yaptırırsanız ilk 2 sayfaya kadar çıkabilirsiniz.
Onu da düşündüm fakat yeteri kadar borcun içerisindeyim ek bir masraf olsun istemiyorum artık. Zamanla yavaşta olsa kendisi yükselsin, yorumunuz için teşekkür ediyorum.
kişisel bloğ • tevfik.org
onur7060
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
makine müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam 6 ay geçti ses soluk yok siteden. Güzel bir SEO çalışması ile hak ettiği yere gelebileceğini düşünüyorum. 6 ay önce ve domaini ilk söylediğinizde de dediğim gibi daha güzel yerlere gelmesini temenni ediyorum. Sevgiler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
onur7060 adlı üyeden alıntı
Hocam 6 ay geçti ses soluk yok siteden. Güzel bir SEO çalışması ile hak ettiği yere gelebileceğini düşünüyorum. 6 ay önce ve domaini ilk söylediğinizde de dediğim gibi daha güzel yerlere gelmesini temenni ediyorum. Sevgiler..
Siteyi normalde kurarım fakat telif haklarından dolayı sorun çıkıyor. Yoksa güzel yerlere geleceğine bende inanıyorum. Uzatacağım uzatabildiğim kadarı ile çok hoşuma gidiyor bu alan adı.
kişisel bloğ • tevfik.org