Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Yeninesil44 ben teşekkür ederim, blogum için tarayıcı bildirimlerini aktif hale getirmeyi unutmayalım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Backlinkcigeldi ben ömrü hayatımda o adam kadar saçmalama kapasitesi yüksek birini görmedim. Benim saçmalama kapasitem yüksek sanıyordum. Adamı görünce rol model aldım kendime :D Ayrıca başkanlık sistemi falan bilmem de Amerika ayağını denk alsın!1!!birbir!!
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
MeMo çok teşekkür sağol dostum :)
WaLek aslında bu pek yaptığım bir şey değil. Refarans olarak link verdiğimde oraya tıklayın buraya tıklayın yapıp ona Anchor Text bağlıyordum. Ne zaman ki
Google'ın yazarlara verdiği ipuçları değişiklik gösterdi ben de bu huyumu değiştirdim :D Yazdıklarıma ters şeyler yaparsam kendimle çelişirim değil mi ama? :P
2 kişi bu mesajı beğendi.