lostyazilim

Şu yazıda hakaret var mı?

13 Mesajlar 1.917 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

demreli demreli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 588
  • Beğeniler 47 / 103
  • Ticaret 0, (%0)
hallettik teşekkürler

wmaraci
reklam

NeoEkonomi NeoEkonomi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
TDK da dandik düzmece anlamına geliyor. Yani onların verdiği bilgilerin aslını yansıtmadığını iddaa ediyorsun. bu iddanı kanıtlaman gerekir bence de. hakaret olsa da insanlar boşuna marka tescili, patent hakkı gibi yerlere baş vurmuyor. Tescilli markaları karalama gibi durumlar zaten suçtur. Boşver uğraşmana değmez. bir yazı için uğraşmaya değmez. Gücün olsa sonuna kadar mücadele et ama işte..

• Üyelik 29.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 588
  • Beğeniler 47 / 103
  • Ticaret 0, (%0)

NeoEkonomi adlı üyeden alıntı

TDK da dandik düzmece anlamına geliyor. Yani onların verdiği bilgilerin aslını yansıtmadığını iddaa ediyorsun. bu iddanı kanıtlaman gerekir bence de. hakaret olsa da insanlar boşuna marka tescili, patent hakkı gibi yerlere baş vurmuyor. Tescilli markaları karalama gibi durumlar zaten suçtur. Boşver uğraşmana değmez. bir yazı için uğraşmaya değmez. Gücün olsa sonuna kadar mücadele et ama işte..

Benim uğraşmaya niyetim yok zaten üniversite okuduğum için zamanımda yok. Ben iyi niyet gösterip yazıyı kaldırdım ve mail attım. Dava felan açarlarsa o zaman çıkar savunma yaparım işte... Milleti kandırdıkları yetti bence... İnternette bir iki sitede daha gördüm onlarada ulaşmışlar ama arkadaşlar kaldırmamış yazıları ve hiçbirşey olmamış şimdiye kadar acaba korkutmak için mi yapıyorlar.

Adamların sitesine girdim forumlarına

forum scripti mybb temada biri tarafından yapılmış

forum yazılımı bana mail atan xxx kişi
tema bana mail atan xxx kişi
sikayetvarda 7 sayfa şikayet
forumlarda onlarca sikayet bilgisi

...:)

Freezby Freezby IMZA YASSAKK :) Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tamsurum.net
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1359
  • Beğeniler 88 / 287
  • Ticaret 5, (%100)
Keşke daha iyi vurkaç taktiği uygulasaydınız. Dandik yerine Kullanışsız deseydiniz daha iyi olabilirdi kanısındayım.

Dandik çöp anlamına geliyor, Kullanışsız ise kullanımı zor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 588
  • Beğeniler 47 / 103
  • Ticaret 0, (%0)

Freezby adlı üyeden alıntı

Keşke daha iyi vurkaç taktiği uygulasaydınız. Dandik yerine Kullanışsız deseydiniz daha iyi olabilirdi kanısındayım.

Dandik çöp anlamına geliyor, Kullanışsız ise kullanımı zor.

Ben dandik derken onların tabletini kastetmedim ki zaten eski kullandığın çin malı tableti kastettim. Yazıda direkt olarak bu tablet dandik alınmaz demedim. Piyasa değeri o kadar değil vs tarzı yazdım.

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tamsurum.net
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1359
  • Beğeniler 88 / 287
  • Ticaret 5, (%100)

demreli adlı üyeden alıntı

Ben dandik derken onların tabletini kastetmedim ki zaten eski kullandığın çin malı tableti kastettim. Yazıda direkt olarak bu tablet dandik alınmaz demedim. Piyasa değeri o kadar değil vs tarzı yazdım.

Bakın benim eski kullandığım tablette bununla aynı özellikteydi demişsiniz, Dokunmatiği çok dantikti onun, buda çin malı ve aynı fiyatta muhtemelen buda aynı özelliklerdedir demek ;

Direkt olarak bunun dokunmatiği dandik demektir.

• Üyelik 29.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 588
  • Beğeniler 47 / 103
  • Ticaret 0, (%0)

Bakın benim eski kullandığım tablette bununla aynı özellikteydi demişsiniz, Dokunmatiği çok dantikti onun, buda çin malı ve aynı fiyatta muhtemelen buda aynı özelliklerdedir demek ;

Direkt olarak bunun dokunmatiği dandik demektir.

hemen hemen bu özellikteydi demişim evet özellikleri aynıydı... ben direkt olarak bu dandik dememişim ama :) bakalım ne olacak..:D

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tamsurum.net
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1359
  • Beğeniler 88 / 287
  • Ticaret 5, (%100)

demreli adlı üyeden alıntı

hemen hemen bu özellikteydi demişim evet özellikleri aynıydı... ben direkt olarak bu dandik dememişim ama :) bakalım ne olacak..:D

Ama bakın ben o şekilde anladım :) Gönül isterki Dandik te diyebilelim, beş para etmez bir ürün hayır kurumuna bağışlayın parayı daha iyidir diyebilelim ama olmuyor malesef :)

He bu arada ürün inanılmaz derecede kötü. Hatta maliyetinin 30 40 dolardan fazla olduğunu düşünmüyorum :) Dokunmatik konusundada tam destekle arkanızdayım :)

Shakedown Shakedown Forza BEŞİKTAŞ Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Çevre Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1708
  • Beğeniler 225 / 548
  • Ticaret 60, (%100)
Yazınızı silmenize gerek bile yoktu... Burada bahsetmiş olduğunuz ''dandik'' kelimesi o firmanın üretmiş olduğu tablete değil, sizin daha önceleri kullanmış olduğunuz tablet için ifade edilmiş. Eğer orada dandik kelimesini kendi üstlerine alıyorlarsa, ya okumasını bilmiyorlar ya da ürünleri gerçekten dandik olmalı ki, kendi üstlerine alınmışlar :) Rahat ol hiç şey olmaz.

"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]

• Üyelik 29.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 588
  • Beğeniler 47 / 103
  • Ticaret 0, (%0)

Ama bakın ben o şekilde anladım :) Gönül isterki Dandik te diyebilelim, beş para etmez bir ürün hayır kurumuna bağışlayın parayı daha iyidir diyebilelim ama olmuyor malesef :)

He bu arada ürün inanılmaz derecede kötü. Hatta maliyetinin 30 40 dolardan fazla olduğunu düşünmüyorum :) Dokunmatik konusundada tam destekle arkanızdayım :)

bunlar bana dava açsa hakaret ettin diye bende bunların halkı kazıkladıklarını

sattıkları tabletin 1299 tl oldugu ama 297 tl verdiklerini ürünün hangi fiyatını üzerinden vergi verdiklerini sorsam mahkemede ya da madem türk malı hangi fabrikada üretiyorsun desem bunlara cevap verebilirler mi ?

android 4.4 yüklü geliyormuş .
:D:D

4.2 yeni çıktı daha .

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al