-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mulakat'a giderken gözlük takmayın bir sıkıntı olacagını sanmıyorum çünkü giden arkadaşlarımdan biliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Allah'ım gönlüne göre versin kardeşim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
malesef detaylı bilgiyi yarın anlatayım kardeşim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
MertUslu adlı üyeden alıntı
Allah razı olsun hocam.
Konuya bağımsız bir soru daha eklemek istiyorum, acaba askeri muayeneyi herhangi hastaneye gidip önceden olabiliyor muyuz? İlla belge şeklinde olmasına gerek yok, sende bir problem yok veya var diyecek kadar.
Yoksa illa zamanını beklemek mi gerekiyor. Eğer olmayacaksa önceden bilmek istiyorum çünkü.
Dostum Jandarma Özel Harekat'ı kazandığım zaman en son detaylı sağlığı geçip mülakata geliniyordu ve bu her şeyde çoğu zaman böyle.
Sınav - Ön Sağlık - Spor yada Diğer Parkur - Detaylı Sağlık - Mülakat - Güvenlik Soruşturması
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Akademisyen/Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MertUslu kardeşim,
Kılavuzun duymak istediklerini söylemiyor oluşu yada tatmin etmemesi gibi birşey söz konusu değildir. Oradaki bilgiler yoruma açık değildir. Ya uyar, ya uymazsın kriterlerine.
Her şey biz insanlar insanlar için. Göz ile ilgili problemler ileri yaşta da gelişebilir. Bu durumda görevden atmazlar ama mecburi geri plana alırlar. Ancak en başta bir insanı geri plana almak için de mesleğe kabul etmezler. Aradaki farkı kaçırmamak lazım.
Arkadaşlar gözlüksüz gir demişler ama ön sağlık muayenesi geçsen de detaylı muayeneden yine takılırsın. Boşuna verdiğin çabalar, girdiğin zahmetlere yazık olur.
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Üzülme der Mevlana "Birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir."
Tex
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
deynekçi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benim göz 1.25 jandarma komando uzman çavuşluğu tutturdum eğitim bekliyorum inşallah kardeşim pöh de de 2 2 4 puan göz kusru serbest bilgine tek göz 2.00 yi geçince problem başlar.ç