olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar, 2011 yılından beri faaliyette olan tarımsal haber sitesini satmayı düşünüyorum. Son bir yıldır düzenli haber girişi yapılmadı ancak 30 günlük haber girişi ile site istenilen konuma gelecek alt yapıya sahip. Sizce sitenin ederi nedir? Konuyla ilgili arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Site adresi: etarim/net
https://populertarim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet ve Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Site gayet güzel hocam her konuda elinize sağlık tonla övgüye gerek yok sitenin her şeyi gayet iyi. Fiyat olarak en yüksek limiti zorlayabilirsiniz aman bu siteyi 1000 TL'nin altına vermeyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
sancar
Seo'nun bi tık ötesi.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo - Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben şahsi olarak blogdan ziyade bir proje adı için uygun görüyorum online olarak bitki ekmek isteyenlere yönelik bi hizmet vs , Alan adı 5000 tl de edebilir. İçerik olarak çok fazla içeriğiniz var benim şahsi düşüncem 3000 tl de bunlara isteyin emek kokuyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ne 1000 ne 10000.
Siteyi silsen,yazıları silsen, temayı vs her şeyi silsen, bir e ticaret sitesi olarak domain muazzam. Gübre ve tohum firmalarına, işi tarım olan şirketlere bir dosya hazırlayarak pazarlamasını yapabilirsiniz. Siz kafanızdakini söyleyin yeter, gerisi pazarlıkla geliyor fakat kafanızdakini illa almak isterseniz bir tık üstünden açın. Ben olsam siteyi tekrar canlandırır sonra 25 000'den kapıyı açardım.
Siteye henüz bakamadım. 1 yıl ilgilenilmemiş haliyle kaç hit alıyor?