KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Merhaba arkadaşlar, yıllardır ayvalık sarımsaklıya gidiyoruz ailecek tatilde bu sene farklı bir yere gidelim diyoruz. Ama aynı rahatlığı sakinliği bulabilir miyiz şüpheler var. Denizi temiz, deniz anası vs olmayan, evleri denize yakın olan ( günlük kiralık ev kiralayacağımız için önemli ) illaki her tatil yöresi kalabalık ama nispeten daha sain olan bildiğiniz yerler var mıdır acaba ?
SalihToy
WordPress'in Gücü Adına
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
İzmir - Dikili gidebilirsiniz. Ancak o bölge de çok fazla plaj mevcut. Eğer hafta içi sakin, berrak ve temiz su arıyorsanız, o bölge de Pizza Plajına gidebilirsiniz. Pansiyon, otel veya kiralayabileceğiniz evler mevcuttur. Aynı zaman da küçük bir köy veya kasaba gibidir. :) Ancak söylediğim plaj ilçe'nin yaklaşık 15 - 20 KM uzaklığındadır. Hem ilçe de hem ise kalınabilecek evler mevcuttur. Oralı değilim, İstanbul'da yaşıyorum ancak 4 yıl boyunca her yaz oraya tatile gittim. Son 2 yıldır gitmiyorum, şuan ki durumu nedir bilmiyorum. Önerdiğim yer daha çok aileler içindir bu arada. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
WordPress; Kurulum & Optimizasyon & Entegre & Türkçeleştirme & ThemeForest, İşleriniz Yapılır!
Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Çanakkale Assos bölgesini deneyebilirsiniz. Ayvalık'tan pek farkı olmayacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
SalihToy
WordPress'in Gücü Adına
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Bu arada açık ücretsiz plajlar da mevcut. Ancak kalabalık veya kumu iyi değil. hatırladığım kadarı ile hafta içi önerdiğim plaj da toplasanız 20 kişi vardır. :) Yani sessiz, kumu güzel ve suyu da güzeldir. Yanlış hatırlamıyorsam plaj ücretlidir. Eğer giderseniz, o bölge söylediğim plajı bileceklerdir. Eğer amacınız ilçe'de kalmak ise, otelin yakınlarında da ücretsiz plajlar mevcuttur ancak önermiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
WordPress; Kurulum & Optimizasyon & Entegre & Türkçeleştirme & ThemeForest, İşleriniz Yapılır!
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-