-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Ya ben sövmekten bıktım bunlara orası ayrı mesele de açılan kaçıncı konu bu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Meclis kapalı değil mi ? Ne zaman oyladılar bunu ne ara toplandılar ?
Bu arada bu yönde oy kullanmamışlardır diye düşündüğümden sormuyorum, daha 3 gün önce meclis kapalı çatır çatur KHK çıkarıyorlar, bu Anayasaya aykırı falan diyorlardı tv'lerde, bu oylama için falan mı açtılar meclisi ? Bu haberi nereden öğrendiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Meclis oylaması falan yapılmamış, hiç bir yerde böyle bir haber yok, Adalet Bakanlığının aldığı bir karar bu. Haberi de siteden silmişler zaten. Yani böyle bir karar var fakat Meclis oylaması falan yok, hükümetin kendi kararı bu.
Bu tür yalan haberlerle olayı da iyice sulandırmış oluyorsunuz, Öcalan ile görüşme izni verildi bu doğru veren de Adalet Bakanlığı, kimin emriyle olduğu malum ...
Boş yere kafa karışıklığı yaratmasındansa kendiniz rapor edin sildirin bu konuyu, aksi bir deliliniz kaynağınız varsa, meclis oylaması bilgisi doğru diyorsanız lütfen kaynak gösterin. Böylesine önemli konularda atmasyon haber yapılmaz, yapılmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Haber doğru yada yalnış bilmiyorum lakin şuanki hükümette çok anormal olmayan bir durumdur. Şimdi birileri gelir kardeş yalan sölüyorsun yapmaz öle der sanki osloda aynı masaya oturmadıklarını unutur gibi....