-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Teknosa internet sitesinde beğendiğim bir bilgisayarı direk mağazadan satın almak için İl merkezinde bulunan mağazaya gittim içeri girdiğimde bir baktım toplanıyorlar mağazada bulunanlara sordum beyefendi mağazayı kapatıyoruz ilçedeki dedim o da kapatılıyor nedeni sorduğumda Türkiye genelinde 70 80 mağaza kapatılıyor Merkezin kararı bu yönde bize herhangi bir gerekçe gösterilmedi dediler.
Kapatılma ile ilgili sitelerine baktım bir açıklama yok konu hakkında bir bilgisi olan var mı ? Yine binlerce insan işsiz kalacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bir çok neden olabilir ama en büyük sebebi alışveriş yapilmamasidir . İnternetin ve teknolojinin gelişmesi ile bir çok sektörde işsizlik yükselicek .
Ek Olarak: " an itibariyle kar etmeyen 77 mağazasını kapatma kararı almıştır. sektörde tartışmasız lider iken boş bulduğu her yere mağaza açıp kendi kendini batıran teknoloji mağazaları zinciri. " yazmışlar ekşi sözlükte
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Artık alışverişler internet üzerine kayıyor yavaş yavaş...
Bydogu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
her ilde merkezde almaları yeterliyid 2016 istatistiklerine göre 280-290 civarları mağaza varmış ne gerek var ki bak mediamarkt satışları yüksek karı iyi mağaza az gider az ayrıca reklam yapmayıda öğrenemediler gitti satışları azaldı gibime geliyor hatta bi ara koskoca şirket kapanıyodu ..ortak felan arıyolardı markanın adı var fakat kullanmıyolar
appledan yerine çin markalarına distürübitörlük yapcakalr satış patlamaasını görecekler adamlarde fiyat performans uyumu var azıcıkda kar kendilerine tamamdır ..
özellikle xioami , huwaei , oppo , meizu
hep samsung ,apple , htc satark olmaz ürün olsun rekabet artsın satışları çoğalsın hangi marka daha çok seviliyorsa onun ile dewam edilsin .. şunlarınn patronunun emailini biilen gönderebilirmi ... :)