Akıllı telefonunuz ile güzel fotoğraflar çekerek para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz?

Akıllı telefonunuz ile güzel fotoğraflar çekerek para kazanabileceğiniz bir mobil uygulama tanıtacağız bu yazımızda uygulamanın genel bilgilerini aşağıda verip sonra nasıl para kazanabileceğimize geçeceğiz.

Kısaca uygulama bir stock resim firması olan Depositphotos’a ait uygulamaya yüklediğiniz resimleriniz Depositphotos üzerinden satışa sunulur. Satılan fotoğraflardan uygulama kendi komisyonunu alır ve geri kalanını sizin hesabınıza yatırır.

Lokantalarda sanat portreleri, doğa, şehir manzarası, ilginç durumlar veya yemeklerin fotoğraflarını çekmeyi sever misiniz? Önemli bir etkinliğe katıldınız mı etkinlikte çektiğiniz fotoğrafları satmak nasıl bir fikir? Akıllı telefonunuz ile satılabileceğini düşündüğünüz fotoğraflar çekin, Clashot mobil uygulamasını açın ve çektiğiniz fotoğrafları yükleyin.

Hızlı denetleme sürecinden sonra, fotoğraflarınız dünyanın en büyük stock resim firmalarından biri olan Depositphotos üzerinden milyarlarca alıcıya ulaşsın.

Fotoğraf Satarak Para Kazanın
Fotoğraflarınız satışa sunulduktan sonra, Depositphotos üzerinde hiç silinmeden yüklü kalacaklar ve her zaman gelir elde etme şansınız olacak.

Yüklediğiniz fotoğrafları Depositphotos moderatörleri inceler ve satılabilecek en iyi fotoğrafları seçer. Fotoğraflarınızdan biri satışa sunulduğunda uygulama üzerinden özel bir bildirim alacaksınız.

Fotoğraflarınız satış için seçilirken moderatörler birkaç basit ve açık kuralla göre fotoğrafı değerlendirir. Kuralların en önemlisi fotoğrafın ticari potansiyel taşıyıp taşımadığını belirlemektir.

Uygulama Arayüzü

Clashot uygulaması, fotoğraf raporlarını ve bireysel fotoğrafları görüntülemenizi, yorumlamanızı ve fotoğrafı yayımlayanı takip etmenize olanak sağlar. Ek olarak uygulamada popüler fotoğrafları görüntüleyebileceğiniz bir sayfa da mevcut.

Clashot Teklifleri

Clashot kurulumunu ve kayıt işlemini tamamladıktan kısa bir süre sonra, belirli bir temaya veya ortak konudaki resimlerin yüklenmesine yönelik teklifler alabilirsiniz. Clashot, bu teklifleri kendi başına veya ortakların ve reklamverenlerin özel resim istemeleri sonucu gönderir. Eğer böyle bir teklif alırsanız hiç kaçırmayın çünkü burada size teklif edilen paralar normal resim fiyatlarının 50 katı kadar olabilir.

Sorular

Fotoğrafları nasıl satarım?

Fotoğraflarınızı basit kalite gereksinimlerine uygun olarak yükleyin.

Ne tür fotoğraflar yüklenebilir?


Uygulamada Popüler sayfasındaki fotoğrafların benzerlerini yükleyin.

Fotoğraflarımı ne kadara satmalıyım?

Fotoğrafları Depositphotos ‘ta satılan diğer fotoğrafların fiyatına satın: 0.50 – 0.80$ arasında bir değer iyi olur.

KAYNAK: WWW.PARAİZM.COM