Selamun Aleyküm Merhaba Arkadaşlar bu makalemde sizlere telekineziye başlamadan önce ve telekinezi esnasında yapmanız gerekenleri anlatıcağım.
Öncelikle telekineziye başlamadan hatta telekinezi hakkında araştırma yapmadan önce yapabileceğinize inanın ve olumsuz düşünceleri def ederek telekineziyi başarıcam inancını zihninize yerleştirin. Olumsuz düşüncelerden muhakkak arının, arınamıyorsanızda olumsuz düşünceleri zayıflatın çünkü olumsuz düşünceler başarıcağınıza inanmanıza engel olur, öyleki olumsuz düşünceler yoğunsa başarı inancının zihninize yerleşmesine daha derinlemesine engel olur, bu sebeple olumsuz düşüncelerden arınamıyorsanız hiç deilse zayıflatın, zayıflatınki inanca engel olmasın siz zayıflattıkça onlar zamanla yok olucaktır. Tabi eğer tekrar olumsuz düşünmeye yeltenmesseniz, evet eğer başarabilme inancını yerleştirdikden sonra (eğer genede başaramam diye endişeleriniz varsa Yaradan’dan yardım isteyin yardım ediceğine inanın (gene inanç :) inanç önemli çünkü artık Allah’da yardım edince başaramama oranınız % 95 düşüyor) inancıda benliğimize yerleştirdikten sonra artık araştırmalara başlayabiliriz. Yalnız bu araştırma derinlemesine bir araştırma olmalıdır. Örneğin; Telekinezi nedir, Telekinezinin tarihi, telekinezi teknikleri(size en kolay gelen ve içinize en çok sinenle ve hatta başarıcağınıza hangi teknikle inanıyorsanız o teknikle başlayın, genellikle su şişesini kapağıyla başlanılması tavsiye edilir yada Psi wheel), telekinezinin zararı varmı,psisik nasıl olunur bu ve bunun gibi derinlemesine araştırma yapın araştırma tamamlandıktan sonra yukardada bahsettiğim gibi içinize sinen, size kolay gelen teknikle başlayın.

Telekinezi esnasında; ise
Kaşığa yoğunlaşın, olabildiğince kaşığa odaklanın

    [*]Kaşığı eğmeye başlamadan önce zihninizi boşaltın
    [*]Heyecanlıysanız ara verin heyecanınız dinince,yatışınca yapmaya kalkışın
    [*]Rahat olun, olabildiğince gevşeyin
    [*]Bazı yerlerde kaşığı eğmeyi önemsemeyin başarılı olabilirsiniz deniliyor, bu doğru olabilir ama sürekli olamaz bu yöntemle sadece bir kaç kez kaşığı bükebilirsiniz daha sonra ise yani ufak bir ara verdiğinizde (bir kaç gün) kaşığı eğemezsiniz. Bu sebepten ötürü önemseyin ama aşırı derecede önemli bir şey olarak görmeyin
    [*]Kaşığı bir organınız olarak algılayın
    [*]Yerinizde rahat deilseniz, huzursuzsanız yerinizi değiştirin
    [*]Kuvvetli bir şekilde imajinasyon(hayal) yapın
    [*]Kollarınıza omuzlarınızda doğru bir enerji girdiğini ve bu enerjinin omuzunuzda kolunuza, kolunuzdanda ellerinize aktığını düşünün
    [*]Ve son olarak kaşığı imajinasyonla eğmeye yeltenin

İlk denemenizde genellikle başarılı olamazsınız, zaten bu bir olumsuzluk deildir çünkü ilk denemesinde başarılı olanlar bu olayı sürekli gerçekleştiremez çünkü ilk deneme gibi ufak bir emekle bunu başaranlar daha sonra gevşek davranabilir(nasıl olsa yaptım gene yaparım düşüncesi) telekinezi olayında dolayısıyla sürekli gerçekleştiremez bu olayı.
Ama defalarca deneyip, emek verip yapanlardada bu gevşeme durumu söz konusudur fakat daha sonraki denemelerinde başarısız olmazlar, çünkü ilk denemlerinde başarısız olanların yaptıkları boşa gitmiyor ortada bir çaba var gayret var bu çaba ve gayret siz başarısız olduğunuz esnalarda bilinç altınıza yerleşiyor ve en son denemenizde telekineziyi gerçekleştirdiğinizde gayretlerinizin tohumları filizleniyor ve telekineziyi başarıyorsunuz ortada bir emek söz konusu olduğu için bu olayıda sürekli gerçekleştirebiliyorsunuz.

Kaynak; http://psisik.org/telekineziye-baslamadan-once-ve-telekinezi-esnasinda-yapilmasi-gerekenler