-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Gerçekten gördüysen falan ver ben ihbar edeyim :) Ödül de senin olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Öyle direk isim sorarsan şüphelenir, hediye ver bir şey ver arayı yap. Ya da bir şey rica et, insanlar kendilerinden bir şey rica eden insanlara daha çok güvenirler. Adam zaten arananlar listesinde direkt isim falan sorman kaçmasına neden olur. Veya en kötü kamera taktır sonra fotoğraf karşılaştır. Şüphe uyandırmamaya çalışın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam öyle yapma müdürlüğe git amirle görüş böyle böyle elimde bir bilgi var de onların ekibi sabaha kadar nöbet tutar zaten tehsis yapılır oysa baskın yapılarak etkisiz hale getirilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
isim sormanıza gerek yok bildiğiniz kadarıyla ihbar edin zaten araştırılır. İhbar boş çıksa bile sorun olmaz. İhbar doğruysa ödül alırsınız sizin ayrıca ne oldu benim ödül diye sormanıza gerek yok size ulaşırlar ve sizin kimliğiniz saklı tutulur. Özellikle tecrübeme dayanarak söylüyorum bir ihbarda bulunmuştum ihbara gelen polislere bile benim nomu vermemişlerdi basit bir ihbar olduğu halde :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Böyle bir bilgiye sahipsen bu sorulara vakit harcadığın bile hata, bir insan o listeye girmişse net halk düşmanıdır, basit suçlular falan değil bunlar, küçük bir olasılık bile varsa benziyor bile olsa vakit kaybetmeden ihbar edin. 155 kayıt tutuyor zaten yakalandığı takdirde size ulaşırlar hem paradan ziyade belki de birilerinin hatta belki de bir yakınınızın ölümüne engel olmuş olursunuz, biri bu listeye girdiyse her haltı yiyebilir demektir böyle bakın olaya.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Bunu komedik bir dille söylemen olayın ciddiyetinin farkında olmadığı izlenimi verdi bana. İletişim kurmaya çalışırsan hayatını çok büyük tehlikeye atarsın.
Polise bildir. Onlar gerekirse ismini sorar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu site gerçekmi arkadaşlar, ben emniyetin böyle bir sistemi olduğunu bilmiyorum, şaşırdım açıkcası. Listedeki insanlar herkese benziyor aralarından dağda olanlar hariç takım elbiseli tiplerden kesin görüyoruzdur sokaklarda sürekli.
-İşin kötüsü tam liste deyince fotoğraflar çıkmıyor.