-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
CesuryureK adlı üyeden alıntı
Tamam arşivden buldum.
Dosyayı >
Buradan < indirip rardan çıkarın. Php dosyasını Public_html'e atın.
sonra
www.Thoxir.com/emergency.php şeklinde girip kullanıcı adını yaz yeni şifreni de yazıp butona bas. wp-admin şifresini değişmiş olur. Sonra /wp-admin yapıp giriş yaparsınız.
UNUTMAYIN ŞİFRE İŞLEMİ TAMAMLANDIKTAN SONRA emergency.php dosyasını silmeyi UNUTMAYIN
Hadi geçmiş olsun :)
Neticeyi haber vermeyi unutma. Hazır gelmişken bunu bir makale yapıp burda paylaşacam. Millete lazım olur :)
hocam olmuyor .s
Büyükler her zaman doğruyu bilmez ..
emirhan
www.ozkula.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
hosting
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
FTP erişimi sağladıktan sonra
FTP den index.html varsa kaldırın ; index.php de hack sayfası varsa worpdress tekrar indirim tek index.php atın .htacess yönlendrime varsa içersindeki gereksiz kodları kaldırın
Bunları hepsini yaptıktan sonra açılmazsa wp-content/themes dan mevcut tema adını değiştirin.Bu sefer sorun kalmayacaktır.
WP-admin şfire sıfırlama google yazınca zaten binlerce kaynak var :)
Config şifreleseydiniz wordpress admin şifresini değiştiremezdi
Lider
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekstil
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
acıkcası ben bu tür insanlara vatan haini diyorum milyonlarca yabancı site varken gelip kendi türk sitelerini kardeşlerinin bukadar emek harcadığı bir siteyi hacklemek onlar için iyi bişey oluyor zaten genede geçmiş olsun hocam.
chbz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Lamerin biri gelmis siteye basmis indexi, daha dogrusu index bile sayilmaz, anasayfaya basamamis eger ftp girseydi indexi atardi. Host ile alakasida yok. Büyütülecek birsey degil. Wordpress son 1 yildir daha kolay hackleniyor cünkü sürekli güncelleniyor. Eger eski versionu kullandiysan veyahut kendi Temani kullanmadiysan o yüzden adam sitene konu acabilmis.
chbz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siz oturmus yok hacklendi yük güvenlikten yok büyük sirketlerden bahsetiyorsunuz. Siz buna Hack mi diyorsunuz? Ugrasiyorsa ve hedef siteyse hacktir, ki türklerin kisisel sitesini kim ciddiye alir ki? Kimse önemsemez ugrasmaz bile. Adam Hacker degil Defacer, zone kasmasi icin önüne gelen siteye atiyor indexi, Türk sitesiymis yok Yabanci siteymis buna dikkat eden kim?
Kur wordpressi tekrardan, yedeklerinde oldugu gibi atma, tek tek gir konularini, wordpressinde son sürümünü kur. Eski sifrelerinide kullanma. DByide tekrardan olustur, eski kullanici adinida kullanma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
chbz adlı üyeden alıntı
Siz oturmus yok hacklendi yük güvenlikten yok büyük sirketlerden bahsetiyorsunuz. Siz buna Hack mi diyorsunuz? Ugrasiyorsa ve hedef siteyse hacktir, ki türklerin kisisel sitesini kim ciddiye alir ki? Kimse önemsemez ugrasmaz bile. Adam Hacker degil Defacer, zone kasmasi icin önüne gelen siteye atiyor indexi, Türk sitesiymis yok Yabanci siteymis buna dikkat eden kim?
Kur wordpressi tekrardan, yedeklerinde oldugu gibi atma, tek tek gir konularini, wordpressinde son sürümünü kur. Eski sifrelerinide kullanma. DByide tekrardan olustur, eski kullanici adinida kullanma.
Yeni bir başlangıç mı yapayım yani ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Her index atanı hacker yapmayın başımıza, bu arada geçmiş olsun Thoxir. :rolleyes:
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sağolasın Teknolan . Her index atanı hacker yapmıyoruz zaten hocam fakat onlar hacker olmasada benim sitem hack yedi :)
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
@halilarıcı bu konuya uğrama. (2. bir defa uyarmayacam)
@Furkan öncelikle geçmiş olsun. Sana bir sorum olacak; hiçbir hack grubuyla (yada hacker olmaya çalışan bir grupla) bir ilgi yada alakan yok mu?
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Nonloser adlı üyeden alıntı
@halilarıcı bu konuya uğrama.
(2. bir defa uyarmayacam)
@Furkan öncelikle geçmiş olsun. Sana bir sorum olacak; hiçbir hack grubuyla
(yada hacker olmaya çalışan bir grupla) bir ilgi yada alakan yok mu?
Hiç bir hacker grubuyla alakam yok fakat bir hacker grubunun tasarımını yapıyordum eskiden müşterimdi kendisi , sadece bu yani fakat bana gelen önerilen her siteye bir emek olduğu için üye olurum . Kimseye zararım olmadı , ama bana zararı olan çok oldu nedenini daha bende çözemedim . Sağolasın bu arada.