Merhaba ;

elimiz deki x dosyasını torrent oluşturarak paylaşıyoruz başkalarının indirmesini sağlıyoruz vs. Torrent oluştururken dosyamızı seçtik izleyicileri doldurduk web alanına sitemizi yazdık yorumlara eklenecek yazımızı yazdık göndermeye başla işaretli website alnına sitemizi yazdık yine özel torrent olup olamdığını belirledik. Şimdi buradan sormak istediğim birkaç soru var. izleyiciler kısmı wp eklentisi ile izleye biliyorum ve bana gerekli standart tracker linkini oluştuyor özel torrent işaretlemeden oluşturduğum da sorunsuz şekilde indire biliyor karşı taraf lakin özel torrent olarak işaretlediğim de karşıtaraf indiremiyor bu özel torrent neye göre nasıl ayarlanıyor mesela normal oluşturdum diyelim dosyanın izleyicileri değiştiğinde bile dosya inmeye devam ediyor.

Benim istediğim izleyiciler değişirse dosya inmemeli yada yanlışmı düşünüyorum böyle birşey imkansızmı.
kısacası ben x torrent ı nı paylaştığımda bu benim olmalı bir başaksı kendisininmiş gibi paylaşamamalı gerekli bilgiye sahip arkadaşlar ücretli / ücretsiz yardımcı olursa sevinirim.