lostyazilim
tr.link

Trakya üniversitesi hk.

5 Mesajlar 898 Okunma
acebozum
tr.link

president president WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba, ben son dönem için Trakya üniveristesine yatay geçiş yapmak istiyorum. Bu üniversitede okuyan kişilerden ve Edirneli arkadaşlardan fikir almak istiyorum, Mugla ya da Aydın mı yoksa Edirne mi? Edirne'de bulgaristanlılar çok mu? Ayrıca sosyal olarak insanlar nasıl?

elektronikssl
webimgo

championur22 championur22 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad O** P**
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 44 / 63
  • Ticaret 20, (%100)
Dostum Aydına göre bir edirneli olarak daha iyi diyebilirim aydın bölünmüş ilçeler ile büyük şehir belediyesi olmuş gezilcek yerleri pek yok Muğla hakkında yorum yapamam. Edirneye gelince bulgaristanlı cok yok yani geliyorlar ama üniversiteliler bunları görmez hayaller kurma o konuda. Edirne ufak bir yer gezilcek üç dört güzel yeri var 5-6 cafe 3-4 club tarzı yerler Üniversite ortamı iyi öğrenciler için ideal kent halkı tutucu değil gayet serbest takılan bir halkı var. Öğrenciler genelde kendi aralarında iyi anlaşınca güzel ortamlar yapabiliyorlar. Tavsiye ederim edirneyi ne bölüm okuyordun ben daha önce aydında maliye okudum. 1. sınıf

• Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

championur22 adlı üyeden alıntı

Dostum Aydına göre bir edirneli olarak daha iyi diyebilirim aydın bölünmüş ilçeler ile büyük şehir belediyesi olmuş gezilcek yerleri pek yok Muğla hakkında yorum yapamam. Edirneye gelince bulgaristanlı cok yok yani geliyorlar ama üniversiteliler bunları görmez hayaller kurma o konuda. Edirne ufak bir yer gezilcek üç dört güzel yeri var 5-6 cafe 3-4 club tarzı yerler Üniversite ortamı iyi öğrenciler için ideal kent halkı tutucu değil gayet serbest takılan bir halkı var. Öğrenciler genelde kendi aralarında iyi anlaşınca güzel ortamlar yapabiliyorlar. Tavsiye ederim edirneyi ne bölüm okuyordun ben daha önce aydında maliye okudum. 1. sınıf

Ben Türkçe öğretmenliği son sınıfım, gideceğim bari buna değsin diyerek bu konuyu açtım zaten, yorumun için teşekkür ederim.

championur22 championur22 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad O** P**
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 44 / 63
  • Ticaret 20, (%100)
Dostum son sınıfta yatay geçiş oluyor mu ?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

championur22 adlı üyeden alıntı

Dostum son sınıfta yatay geçiş oluyor mu ?

Tüzükte düzenlemeler yapılmış oluyor sanırım hatta dönemlik bile oluyormuş aldığım bilgiler bu yönde zaten üniversiteyi arayacağım.

Ek Olarak: Bulgarlarıda şunun için sordum yabancılara türkçe öğretiminde başlangıç yapabilir miyim diye onun için yani.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al