Merhaba arkadaşlar, 18 temmuz günü internetim kesildi ben de düzelmeyince ***** müşteri hizmetlerini aradım ve diğer gün internet geri geldi. Ancak gelmek denemez buna. Normalde 6Mbit altı görmüyorken 0.80Mbit üzerine çıkamaz oldu. Bazen o kadar berbat ki 0.5'i dahi geçemiyor ve ping sayısı 2000'e yaklaşıyor ya da geçiyor. Bende 19 Temmuz da bir defa aradım ve yapacağız dediler sonra olmadı 2 gün sonra tekrar aradım yine yapacağız dediler yine yapmadılar. Sonra bir kez daha aradım ve yok halen yapmadılar en son 24 Temmuz da aradım ve yapmalarını söyledim biraz bağırdım kayıt aldık dediler. Sonra size geri dönüş yapılacak dediler ancak 19 temmzuda aradığımda da öyle demişlerdi ve diğer aradığım zamanlarda da. Ben de artık sikayetvar.com'a sikayet oluşturdum ve bir zamanlar oluşturduğum başka bir şikayette ki aynı yazıyı cevap olarak vermişler. Artık ne yapacağımı bilemiyorum. İşerim aksıyor, normal facebook vb. sitelere dahi girmek bir zulüm artık ne yapacağım bilemiyorum. Bir düşüncem tüketici haklarına dava mı etsem? Siz de bir yol biliyorsanız bir yardımcı olursanız çok mutlu olurum.