lostyazilim
tr.link

[TTNET] Bugünleride görecekmişim vay be..

13 Mesajlar 1.569 Okunma
lstbozum
tr.link

furkan021 furkan021 Zambak Ajans Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 136 / 138
  • Ticaret 11, (%100)
Halinize sukredin 3 mbit internet kullananlar var bu ulkede lutfen 😄

TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
wmaraci
reklam

MOmerAlpi MOmerAlpi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Arayüz Geliştirici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 76 / 67
  • Ticaret 26, (%100)

SkyGhostAir adlı üyeden alıntı

Ben şu an 800GB'ı geçtim, Gece 2 sabah 8 sadece 5 gece açık tuttum, AKK kapsamında kullanım 78GB civarında AKK limiti ise 200GB hız 50mbit. Tüm yaz izleyeceğim filmleri mümkünde 4K ya da 3D değilse 1080p 7.1 Blu-ray..vs indiriyorum.

Not: kıtlıktan çıktık! Hayatımda ilk defa 4K film izleyeceğim :)

Ek olarak: Evet ekran 4K değil ancak 4K bir film 1080p ekranda bile kendini belli edecek kadar kaliteli!

Artık 3D arşivi :D

darkknightt darkknightt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 1132
  • Beğeniler 72 / 318
  • Ticaret 1, (%100)

SeoBoss adlı üyeden alıntı

Cevap basit :) Mecazi şekilde konuşayım.
Ben 1 liraya yedirmiyim, sen sürüm yap daha çok müşteriye ulaş bu sayede ben de daha fazla kazanmış olayım.
Peki bu süreçte neler olsun ?
***** olarak ben Kendi müşterimi çok tınlamam isteklerini yerine getirmem, istediğim fiyattan internet veriyorum alırsan alırsın, kendi müşterime ayrıca geç müdahale ederim, ama varyaaaa senin firma değer gösteririm, senin müşterinin çok fazla olduğu bölgelerde altyapıma daha çok önem gösteririm. Sen yeterki daha çok müşteriye ulaş, daha çok sürüm yap bu sayede ben vergilendirme gibi unsurlardan daha az etkilenirim. Yeterki sen mutlu ol, ama tabi daima money money always sunny.

Anlatabildim mi :)

böyle birşey nasıl olacak? vergiden nasıl kaçacak? ha senden faturalı gelir elde etmiş ha Türknet'ten faturalı? Ayrıca kendi hizmetini 70 tl den verirken Turknet e verdiği 40 tl lik hizmetten ne kadar sürüm elde etmeli ki aynı karı elde etsin. çok mecazi bir yaklaşım olmuş.
eldeki kuş daldaki 40 kuştan iyidir.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al