lostyazilim
tr.link

tüm makale yazarları aynımı ?

2 Mesajlar 440 Okunma
lstbozum
tr.link

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)
başlık biraz garip oldu ama ne yazacağımı bilemedim. sizce yanlışmı yapıyorum yoksa doğrusu bumu ?

Başımdan geçenler bunlar

arkadaşlar bir çok kişiye iş veriyorum yada iş yaptırmak için wmaraci dişindanda insanlarla çalışıyorum. hiç kimseye fiyat vermiyorum işi siz yapacaksanız fiyatını siz söyleyin diyorum ve verdiği ücreti az bulduğum kişilere hak ettiğini düşündüğüm fiyatı iş sonu ödüyorum. örneğin 17tl makale çevirisi yapan arkadaşa 20tl ödeme yapıyorum veya bot yazdırdığım arkadaş 30tl diyorsa ben iş sonu ona 40tl verip sonra hani bir aksaklık olursa hakkınız geçmesin diyorum.

buna rağmen yaşadığım sıkıntılar var sizce yanlış mı yapıyorum ne diyorsa o fiyatımı vermeliyim yada istediği fiyatan daha aşağısına almak için emeğini boşa sayıp pazarlık mı etmeliyim.

bunları yapmama rağmen başıma gelenler gerçekten traji komik birisi ile makale konusunda anlaştık Allah var güzel makaleler yazdı. 50 makale yazdıracaktım farklı konularda fiyatta anlaştık ben ödemeyi iş bitiminde yapacağımı söyledim kabul etti ve işe başladı 10a yakın makale hazır deyince bende hani 8 / 9 tane hazırladı diye düşünürken 7 tane makale gönderdi. neyse dedim sorun yok para istedi normalde yollamazdım ama hani ihtiyacı var diye yolladım hemde paranın yarısını. sonra 10 + 10 makale daha geldi ve gerisini paranın hepsini vermezsem yazmayacağını söyleyince benim sigortalar attı nedir kardesim sana borcum şu kadar al paranı bir daha yazma bana bir şey benim prensibim güven sanda güvensinler. ama bu zihniyetteki insanlar maalesef her yerde var.

şimdi başıma gelen diğer bir konu makale konusu yine bir iş vereceğimi forumda duyurdum. tüm konu başlıklarını ve kelime sayısı ve makale adetlerini konu içinde belirttim sonrasında işin yapılacağı süreyi taahhüt eden kişinin işin süresinde teslim etmez ise - ticaret puanı vereceğimi belirtmeme rağmen işi kabul edip sonrasında iletişim sorunu çektiğimizi belirterek işi iptal etme kararı alıyor şimdi ne yapmalıyım siz bana söyleyin

şaşırdım kaldım açıkcası

wmaraci
reklam

Quiet Quiet Life or Death Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 29 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
insanlar nankör, insanlar berbat.

Denemegen.blogspot.com.tr - "Korkacak bir şey yok, sadece deniyoruz."
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al