lostyazilim

Tumblr alexa günlüğüm

33 Mesajlar 4.454 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

pavl pavl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 7 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

33k şu an

Anlamadım ne oluyor hocam?

O konunun püf noktasi var :) o da bana kalsın

tahminim paylaşımlarınızın başka adreslerde de bulunuyor olması, yoksa 15 içerikle bu kadar index olmaz. Sırrınızı paylaşmamanız da ayrıca üzdü bizi :laugh:

wmaraci
reklam

TalhaAslan TalhaAslan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 540
  • Beğeniler 128 / 126
  • Ticaret 49, (%98)

Dursun05 adlı üyeden alıntı

Hocam özelden atmasanız keşke forum ya hani :)

Arkadaşlar ben söyliyeyim qplus.io sistemin adı sizin yerinize tumblr gönderi atar bir nevi bot. Konu sahibi arkadaş bu kadar index alması imkansız %100 qplus kullanıyor. Bende kullanıyorum gayet müthiş bişey. Ücretsiz versiyonda bir çok özelliği var. Tekrardan söyliyeyim qplus kullanmadan 20 postla 1000 index alamazsınız :D
Dursun05

kişi bu mesajı beğendi.

Dursun05 Dursun05 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Türkçe-İngilizce Çevirmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** S**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 95 / 96
  • Ticaret 8, (%75)

TalhaAslan adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar ben söyliyeyim qplus.io sistemin adı sizin yerinize tumblr gönderi atar bir nevi bot. Konu sahibi arkadaş bu kadar index alması imkansız %100 qplus kullanıyor. Bende kullanıyorum gayet müthiş bişey. Ücretsiz versiyonda bir çok özelliği var. Tekrardan söyliyeyim qplus kullanmadan 20 postla 1000 index alamazsınız :D

Çok teşekkür ederiz hocam :)

• Üyelik 14.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 540
  • Beğeniler 128 / 126
  • Ticaret 49, (%98)

Dursun05 adlı üyeden alıntı

Çok teşekkür ederiz hocam :)

Forum demek paylaşmak demektir. Bazı insanlar çıkarlarına dokunduğu için bilgi vermiyor. Bilgi paylaşıldıkça güzeldir :)
Heisenberg0133

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

pavl adlı üyeden alıntı

tahminim paylaşımlarınızın başka adreslerde de bulunuyor olması, yoksa 15 içerikle bu kadar index olmaz. Sırrınızı paylaşmamanız da ayrıca üzdü bizi :laugh:

Aldığım etkileşimlere bakarsanız imkansız diye bir şeyin olmadığını görebilirsiniz :) sırrımı veya bildiklerimi paylaşmak için konuyu açmadım maalesef. Alexa da ne kadar inebileceğimi veya inilebileceğini görmek ve göstermek istiyorum.

Hocam konumda gereksiz spam yapmayın lütfen, bir mesajda alıntılayarak cevaplarınızı verin. Ek olarak qplus mlus kullanmıyorum. Bilmediğiniz konularda kesin konuşmayın.

HuseyinAKKUS adlı üyeden alıntı

Dunyaca unlu vay be. Tarkan gibi mi

Aynen tarkan gibi.

• Üyelik 14.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 540
  • Beğeniler 128 / 126
  • Ticaret 49, (%98)
Backlinkcigeldi spam yapmıyorum hocam. Gerçekleri söylüyorum. Tumblr çok kişi tanıyorum qplus kullanmadan büyüyen kimse yok istisnalar hariç.(istisnalarda kaideyi bozmaz :) )

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Backlinkcigeldi spam yapmıyorum hocam. Gerçekleri söylüyorum. Tumblr çok kişi tanıyorum qplus kullanmadan büyüyen kimse yok istisnalar hariç.(istisnalarda kaideyi bozmaz :) )

Gerçekleri(nizi) ayrı bir konu açıp söyleyin o vakit. Konu bütünlüğunü bozan yorumlar modlara bildiriliyor. Herhangi bir uygulama,bot vs. Kullanılmadan %100 manuel ve organik bir şekilde niche hesap geliştiriyorum. :)

Emek vermeden kolay yolu seçip blog kasanlar o bloglardan hiçbir zaman benim kadar gelir elde edemeyecektir bundan da emin olabilirsiniz.
Neyse bu konunun amacı tamamıyla alexaya yönelik. Qplus kullanarak hadi alexayı buralara indirip atın :) sizin konunuza da bakalım.

deryaerdil deryaerdil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** E**
  • Mesajlar 595
  • Beğeniler 84 / 223
  • Ticaret 11, (%100)
Tumblr is king hocam bizde büyük firmalarda kullanıyoruz tumblrleri :D

• Üyelik 14.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 540
  • Beğeniler 128 / 126
  • Ticaret 49, (%98)
Backlinkcigeldi hocam bildirebilirsiniz sorun değil. Sizde benim kadar gelir elde edemezsiniz o bir gerçek :)

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

deryaerdil adlı üyeden alıntı

Tumblr is king hocam bizde büyük firmalarda kullanıyoruz tumblrleri :D

Evet ben de hesaplarda değişik taktikler yaparak deneme yanılma ile üst limitleri zorlamaya çalışıyorum şu an. Bakalım ucu nereye kadar gidecek. Gönderi sayısını yavaş yavaş arttıracağım. Yabancı hesaplar kasıyorum bu ara sadece, ürün satışı ağı kuracağım.

Backlinkcigeldi hocam bildirebilirsiniz sorun değil. Sizde benim kadar gelir elde edemezsiniz o bir gerçek :)

Tamam en iyi sizsiniz. En kral sensin hocam. En çok da sen kazanıyorsun. Konuya spam mesaj yapma akışı bozmayın yeter. Bilip bilmeden kesin şunu kullanıyorsunuz demek antiprof bir harekettir.

Son olarak da Gerçeği kime göre neye göre belirliyorsunuz? Çok sığ tavırlar bunlar ya. Benim ne iş yaptığımı nerden biliyorsunuz da benden daha çok gelir elde edemezsin diyorsunuz. :) konuyu bilip bilmeden yorumlar yardırıp bulamaç yapıyorsunuz. Önce Türkçemizi düzgün kullanın sonra benden daha çok kazandığınızı iddia edip tartışma ortamı yaratmaya çalışabilirsiniz.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al