lostyazilim
tr.link

Turhost Takım Arkadaşlarını Arıyor!

3 Mesajlar 828 Okunma
acebozum
tr.link

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
Turhost İle Çalışmak İster misiniz?

Türkiye'nin lider bilişim firmalarından biri olarak; hızla büyüyen müşteri portföyümüzün artan ihtiyaçlarını ilk günkü kararlılığımızla ve yüksek kalite ilkemizden ödün vermeden karşılamaya devam ediyoruz. Eğer siz de bu oluşumun bir parçası olmak istiyorsanız, yıllar içerisinde edindiğimiz tecrübelerimizden faydalanırken bize bir şeyler katabileceğinizi ve en önemlisi dinamik yapımıza ayak uydurabileceğinizi düşünüyorsanız sizi takım arkadaşımız olmaya davet ediyoruz.

Açık Pozisyonlar

Konuyuda direk buraya geçirdik ama, buda kaynak babında; turhost sayfası.

elektronikssl
webimgo

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
turhost senin mi hocam. seninse inceliycem paketleri falan. bu forumdaki en güvenilir adamlardan biri olduğundan hosting hizmetini de iyi vereceğini düşünmekteyim. kapanmama garantisi falan varsa sunucuların domainlerin inceleyeceğim fiyatları

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

bjlkl adlı üyeden alıntı

turhost senin mi hocam. seninse inceliycem paketleri falan. bu forumdaki en güvenilir adamlardan biri olduğundan hosting hizmetini de iyi vereceğini düşünmekteyim. kapanmama garantisi falan varsa sunucuların domainlerin inceleyeceğim fiyatları

Yok hocam malesef turhost benim değil, fakat kullandığım bir firmadır. 1 yıldır hiçbir problem çıkmadı teknik desteği de ilgili bilgili insanlar. Domain almak için kullanıyorum paypal üzerinden satış yaptıkları için. Hosting servisleri nasıldır bilemem...

Sadece haberi görüp paylaştım, birçok arkadaş bu alanlarda iş yapıyor fakat iş veren yok. Kimsenin aklına gelmez bakmak diye bana denk gelmişken paylaşayım dedim.
bjlkl

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al