BetAjans adlı üyeden alıntı
murattat Deniz Feneri ile Kızılay'ı aynı kefeye mi koyuyorsun anlamadım ? Bu ikisinin birbiri ile ne alakası var. Ben bir bilgi paylaşmadım. Müge Anlı'nın ismini kullanmasından bir çıkarım da yapmadım. Beni ilgilendirmez.
Ama yardım kuruluşları her zaman onlara yardımcı olan ünlü insanları pohpohlar, onların bu çabalarını takdir etmeye çalışır. Müge Anlı'nın Kızılay'a gidip, size yardım toplamaya çalışıcam ama smsler benim ismimle gönderilecek dediğini falan mı sanıyorsun?
Bu yazdıkarımdan Müge Anlı'yı sevdiğim, takip ettiğim sonucu falan çıkmasın. Programının formatını biliyorum ama izlemişliğim yoktur.
O zaman burada da sanırım aynı şeyden söz ediyoruz. Bende bunu diyorum sistem nasıl olup bitmiş bilmiyorsun seninde bu konuda bilgin yok. Bende burada ki ismi neden kullanıldığını söylüyorum. Müge Anlı kendi adını şart koşmuştu olabilir , program yapımcıları da şart koşmuş olabilir ya da bunların hiç birisi kızılay bu teklifte bulunmuş olabilir.
Yani gene aynı konuya değiniyoruz , benim kafamda oluşan soruya cevap veremediğiniz için yalnızca dikkatimi çeken bir konuda bilgi talebinde bulunmuştum. Burada eleştiri yapmadan kişisel önce ne talebimde olduğumu okumalısınız.Suçlamada bende bulunmamıştım yazdığım hiç bir mesaj da , kendisini bende izlemesem de yaptıklarından dolayı bir çok kişiye umut kaynağı oldu ve takdir edilmesi gereken kişilik.
Kızılay ile Denizfenerini bir tuttuğumu söylemiyorum yalnızca örnek verdim. Birisi devlet kurumu diğeri kişisel yardım dayanışması. Ancak deniz feneride devlet kontrollerinin altında para transferi yapılan bir kurumdu. Hiç bir yardım kuruluşu devlet kontrolsüz devam ettirilmemektedir. Biz zamanlar bende bu tür bir kuruluş kurmayı düşünüyordum ancak devlet prosedürleri için yoğun uğraşı göz önüne alamamıştım.
Neyse umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
Daha fazla münakaşaya girmek istemiyorum , sizlere iyi günler dilerim bol kazançlar.