lostyazilim
tr.link

Türkçe dili ne kadar değerlidir?

3 Mesajlar 720 Okunma
acebozum
tr.link

owarida14 owarida14 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 20 / E
  • Meslek Henüz okul çağındayım.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Soru pek açık değil o yüzden yazayım.

Diyelim ki İngiliz/Amerikan bir yazılımcı, oyun veya program geliştiriyor. O programa Türkçe dil seçeneğini kazandırmamız için sizce ne kadar parayı gözden çıkarır?

Bu elbet görecelidir ama ortalama ne kadar paha biçilir, komplikeliğe göre ne kadar değişir öğrenmek, fikrinizi almak istiyorum.

Teşekkürler şimdiden

elektronikssl
webimgo

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Uygulamasına/sitesine "gelişimimize katkıda bulunun" diye bir yer yapıp, oradan ücretsiz şekilde bunu halledebilir. Dil desteği için para vereceklerini zannetmiyorum. Zira birçok site böyle yapıyor. Böylelikle 1 kişiyle kısıtlı kalmayıp o dili bilen herkese ulaşıp, en doğru çeviriyi alıyorlar.

aries aries WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek işçi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 150 / 384
  • Ticaret 1, (%100)
Değerli arkadaşım bahsettiğiniz konu göreceli değildir, bu tamamen ticari bir değerlendirme gerektirir... Mevcut oyun/program Türk dili/kültürüne sahip insanlara ne kadar hitap ediyor, Türkçe versiyonunu kaç kişi indirir, kaç kişi para öder vs vs Kimse ben şu milleti seviyorum onların diline de çevireyim oyunumu/programımı diye ekstra para vermez... :)

Biraz daha detaylı bilgi verirseniz daha çabuk geri dönüş alabilirsiniz konuya vakıf arkadaşlardan...

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al