Merhabalar. Malum girişimcilik çok moda ve birçok insan bir fikir üretip para kazanma yarışı içerisinde.Kimilerinin de iyi projeleri var parası yok .Ya da hibe alabilmek için iyi bir fikre sahip olmak ve eğitimlere katılmak zorundalar.

Mükemmel bir fikrin olması şartı aranmadığı ,kurs vs gerektirmeyen,altın günü formatında olan "Projem Tutar Mı" yarışması İş fikirleri ve girişimci forumumuzwww.tutarmi.net tarafından Türkiye'de ilk kez yapılıyor.Bu yarışma ile projelerinize hibe ve destek alabilecek , katılımcı projeleri inceleyerek kendinizi geliştirebileceksiniz.

Bu yarışma nasıl işleyecek ?

Yarışmaya katılmak için sitemizde premium üye olmanız gereklidir.Hemen gözünüz korkmasın bunun nedenini açıklayayım.Aslında "Projem tutar mı yarışması" 'nı tam yarışma formatında değil bir altın günü şeklinde yapmaya karar verdik.Yarışma ayı içerisinde sitemizden alınan tüm premium üyeliklerin gelirleri bir havuzda toplanacak , yine sizin seçeceğiniz galiplere paylaştırılacaktır.Siz sıralamaya girerseniz , kendi premium üyelik ücretiniz dahil havuzda biriken tüm parayı kazana bileceksiniz(Sıralamaya göre bölüştürülecektir).Yarışmada birinci olanlar , devam eden 3 ay içerisinde yarışmaya tekrar katılamayacaktır.İkinci ve üçüncü olanlar ise her ay tekrardan katılabilirler.Bu sayede herkesin hibe alma şansı doğacaktır.Yani premium üyelik için vereceğiniz ücreti , yarışmayı kazanırsanız kat kat fazlasıyla geri almış olacaksınız , ilk 3'e giremezseniz de sitemizdeki premium avantajlarından ve sitemizden faydalanmaya devam edeceksiniz.Diğer aylar şansınızı tekrar denersiniz.Zaten varolan Premium Üyelik hizmeti için bu yarışmayı getirmiş bulunmaktayız.

Bu yarışmanın amacı , her ay kazanan projeleri desteklemek ve ortaya güzel projeler çıkmasını sağlamaktır.

1)"Projem Tutar Mı" 'yı hibe programlarından ayıran en önemli özelliği nedir?
Diğer hibe programlarından ayıran en önemli özelliği verilecek olan ödüllerin üyelerimizin vereceği bağışlar ile karşılanması ve bir altın günü formatında olmasıdır. Hibe veren kişi aynı anda hibe alacak kişi de olacaktır.Ayrıca eğitim ,kurs vs. gerektirmez.

2)Premium üye olmak zorunlu mudur?
Kazanana verilecek olan hibeler ,premium üyelerinin ödediği bağışlar ile karşılanacağı için preimum üye olmak zorunludur.

3)Hangi türde projeler ile katılabilirim?
İllegal olmayan her türlü proje yarışmaya kabul edilir.Örnek projeler ; web siteleri , inovasyonlar , uygulama ve oyunlar , iş ve işletme projeleri , ar-ge çalışmaları v.b. Proje geliştirmeleri için de yarışmaya katılabilirsiniz.Örneğin , kafenize ilginç bir dekorasyon yapacaksınız yada web siteniz için bir yazılım alacaksınız v.b. Katılım sağlamak için projenizin mükemmel olmasına gerek yoktur.

4) Hiç yapılmamış bir proje olması şartı var mıdır?
Tabiki de hayır.Fakat projeniz ne kadar farklı olursa yarışmayı kazanma ihtimaliniz o kadar artar.

5)Kazanan nasıl belirlenecek?
Kazananı , yine premium üyeler vereceği oylar belirleyeceklerdir.Ayrıca yarışmada editörler kesinlikle oy kullanamayacak ve herkesin bir oy hakkı olacaktır.

6)Kazanan nasıl belirlenecek?
Yarışma ayı içerisinde , yarışmacı olsun olmasın alınan tüm premium üyelik gelirleri havuza aktarılacaktır.Bu havuzdan yine size dağıtılacaktır.

7)Yarışmanın size katkısı nedir?
Bu yarışmanın doğrudan bize katkısı yoktur.Ticari amaçla yapılan bir yarışma değildir.Bir çok proje , maddi yetersizlik sonucu çöp oluyor.Bunların içerisinde çok iyi projeler de var.Bizim de amacımız bu tip bir yarışma geliştirerek bu projelere yardım sağlamaktır.

Sitemize yeni üye olacak kişiler için bir uygulama daha geliştirdik.Sitemize üye oluyorsunuz , bu yazıyı arkadaşlarınıza paylaşıyorsunuz.Eğer 10 arkadaşınız sizin referansınızla siteye üye olursa 1 aylık ücretsiz premium üyelik kazanarak , yarışmaya katılabiliyorsunuz.

2014 Nisan Ayı
Başvuru Tarihi 19.03.2014 - 03.04.2014
Yarışma bitiş tarihi 30.04.2014

Herkese başarılar dileriz.

Detaylar için tıklayın :http://www.tutarmi.net/konu/projem-tutar-mi-yarismasi-kurallari-basvuru-formu-ve-ayrintili-bilgi.161/