ufukozdemir adlı üyeden alıntı
Karsavarx anlama kıtlığın var sanırsam ?
Ek Olarak : Ben zaten burda buyuk sucu devlette buluyorum . Her tarafta yabanci magaza yabanci sermaye isime gelince yok soyle yok boyle demiyorum. Turkiyede yabanci sermaye cekilse ülkede birşey kalmaz.
evet olabilir, ama sizin gibi bir zihniyete ve dusunceye sahip bir insan olmadigim icin sukrediyorum. zora dusunce hemen saldirirsiniz baska yapacaginiz bir secenek yok cunku.
ek olarak, ovdugunuz nesillerin bugune gelmesi sizin gibi saldirarak degil donup kendilerine bakarak ve kendilerininde suclu oldugunu kabullenip birilerinden yada devletten beklemek devleti suclamak yerine calismaya baslamalari ve birlik olmayi basarmalari sayesinde bugunku hale gelmis durumdalar.
bizse yuzyillardir sizin gibi insanlar yuzunden, yapilirsa suclarsiniz yapilmazsa suclarsiniz, kac yil once yapilmis siz yenimi yapiyorsunuz diyerek hep sucu birilerinde bulma, birilerine saldirma oldugu icin yuzyil once nasilsak simdide bir adim ileri gidememis bir milletiz.
devlet somurenler gokten inmiyor degilmi oraya isterseniz sizlerde gecebilirsiniz! ama demekki ulkenin iyiligini isteyenler olarak ulkeyi soyuyor dediklerinizden daha aciz insanlarsiniz. bu acizliginizide onlara saldirarak kapatmaya gostermemeye calisiyorsunuz.tipki bastakini birseyler yaparak degil kolay oldugunu dusundugunuz kotuleyerek ortadan kaldirip basa gecmeyi dusundugunuz gibi. menderes, ozal vs.. ama cok sukur boyle dusunmeyen dusunenlerden fazla fazla olmayada devam eder insallah.