lostyazilim
tr.link

Türkiye'ye Ekonomik Darbe- İtiraflar

17 Mesajlar 2.084 Okunma
lstbozum
tr.link

Karsavarx Karsavarx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 25 / 19
  • Ticaret 10, (%100)

ufukozdemir adlı üyeden alıntı

Buna izin verende devlet . yabancı sermayeyi türkiyeye sokanda . arsa sınırınıda yabancı mülküde .

ee bunlara devlet yapti deyip kabulleniyorsunda, yukarda tepki gosterdigin seyleri baskasimi yapiyorda kabullenmeyip tepki gosteriyorsunuz? ben yanlismi okudum acaba? ben sizin yorumunuzdan sunu cikardim, isinize gelen birseyse iyi, dogru gelmeyen birseyse kotu, yanlis.
AhmetCakmak34 sadrazam

kişi bu mesajı beğendi.

https://www.artiway.com.tr/?r=5469962
wmaraci
reklam

ufukozdemir ufukozdemir Biraz Vicdan Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad U** Ö**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 72 / 160
  • Ticaret 17, (%100)
Karsavarx anlama kıtlığın var sanırsam ?
Ek Olarak : Ben zaten burda buyuk sucu devlette buluyorum . Her tarafta yabanci magaza yabanci sermaye isime gelince yok soyle yok boyle demiyorum. Turkiyede yabanci sermaye cekilse ülkede birşey kalmaz.
brkrtp

kişi bu mesajı beğendi.

AhmetCakmak34 AhmetCakmak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 2471
  • Beğeniler 934 / 1174
  • Ticaret 41, (%100)

Karsavarx adlı üyeden alıntı

ee bunlara devlet yapti deyip kabulleniyorsunda, yukarda tepki gosterdigin seyleri baskasimi yapiyorda kabullenmeyip tepki gosteriyorsunuz? ben yanlismi okudum acaba? ben sizin yorumunuzdan sunu cikardim, isinize gelen birseyse iyi, dogru gelmeyen birseyse kotu, yanlis.

Bunlar böyle işte, işine gelene ses çıkartmaz işine gelmeyene yüzsüzlük yaparlar. Bundan 30-40 yıl önce büyüklerimiz Türkiye'de su, yol ve daha bir sürü sıkıntılı bir yaşam sürdüklerini anlatıyorlar. Şimdiyse herkes herşeye sahip, ülkemiz feraha kavuşmuş iken rastgele ortaya sallıyorlar. Ha birde bu yapılan metrobüsler, hızlı trenler, yolları en çok kullananlar bunlar olmasa birşey demeyeceğimde hem sonuna kadar kullanıp hemde laf etme yüzsüzlüğüne sahipler :) İyi geceler dilerim...

brkrtp brkrtp Mobile App Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile App Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)
Konuşmaktan daha iyi bir planınız yoksa susmayı tercih edin. -Cahit Sıtkı Tarancı

wmaraci
wmaraci

Karsavarx Karsavarx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 25 / 19
  • Ticaret 10, (%100)

ufukozdemir adlı üyeden alıntı

Karsavarx anlama kıtlığın var sanırsam ?
Ek Olarak : Ben zaten burda buyuk sucu devlette buluyorum . Her tarafta yabanci magaza yabanci sermaye isime gelince yok soyle yok boyle demiyorum. Turkiyede yabanci sermaye cekilse ülkede birşey kalmaz.

evet olabilir, ama sizin gibi bir zihniyete ve dusunceye sahip bir insan olmadigim icin sukrediyorum. zora dusunce hemen saldirirsiniz baska yapacaginiz bir secenek yok cunku.
ek olarak, ovdugunuz nesillerin bugune gelmesi sizin gibi saldirarak degil donup kendilerine bakarak ve kendilerininde suclu oldugunu kabullenip birilerinden yada devletten beklemek devleti suclamak yerine calismaya baslamalari ve birlik olmayi basarmalari sayesinde bugunku hale gelmis durumdalar.
bizse yuzyillardir sizin gibi insanlar yuzunden, yapilirsa suclarsiniz yapilmazsa suclarsiniz, kac yil once yapilmis siz yenimi yapiyorsunuz diyerek hep sucu birilerinde bulma, birilerine saldirma oldugu icin yuzyil once nasilsak simdide bir adim ileri gidememis bir milletiz.
devlet somurenler gokten inmiyor degilmi oraya isterseniz sizlerde gecebilirsiniz! ama demekki ulkenin iyiligini isteyenler olarak ulkeyi soyuyor dediklerinizden daha aciz insanlarsiniz. bu acizliginizide onlara saldirarak kapatmaya gostermemeye calisiyorsunuz.tipki bastakini birseyler yaparak degil kolay oldugunu dusundugunuz kotuleyerek ortadan kaldirip basa gecmeyi dusundugunuz gibi. menderes, ozal vs.. ama cok sukur boyle dusunmeyen dusunenlerden fazla fazla olmayada devam eder insallah.

https://www.artiway.com.tr/?r=5469962

sadrazam sadrazam Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 124 / 97
  • Ticaret 8, (%100)

AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

Bunlar böyle işte, işine gelene ses çıkartmaz işine gelmeyene yüzsüzlük yaparlar. Bundan 30-40 yıl önce büyüklerimiz Türkiye'de su, yol ve daha bir sürü sıkıntılı bir yaşam sürdüklerini anlatıyorlar. Şimdiyse herkes herşeye sahip, ülkemiz feraha kavuşmuş iken rastgele ortaya sallıyorlar. Ha birde bu yapılan metrobüsler, hızlı trenler, yolları en çok kullananlar bunlar olmasa birşey demeyeceğimde hem sonuna kadar kullanıp hemde laf etme yüzsüzlüğüne sahipler :) İyi geceler dilerim...

Dostum yine formundasın :D
AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Daha dün yerli üretime teşvik için (Vestel) ithal elektronik mallara ekstra vergi koyan devleti eleştiren adamlar bugün devlete yerli üretimi teşvik etmiyor diye kızıyor. Sen kaç defa dedin acaba "Kardeşim Samsung, LG kazanacağına Vestel kazansın." diye. Adamların sattıkları ürünler muadillerine oranla oldukça da ucuz. Şurada hangi birimiz elektronik bir ürün alırken Vestel'i düşünüyoruz? Kaçımızda bu konudaki milli bilinç fazla? O yüzden demagoji yapmaya gerek yok. Önce herkes kendinde arayacak sorunu.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al