lostyazilim
tr.link

Türknet Aktivasyonu

17 Mesajlar 2.364 Okunma
lstbozum
tr.link

ufukozdemir ufukozdemir Biraz Vicdan Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad U** Ö**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 72 / 160
  • Ticaret 17, (%100)
Arkadaşıma tavsiye etmiştim 2 hafta oldu bağlantı felan gerçekleşmemiş fakat internetinin aktivasyonu tamamlamışlar ve iki gün sonra faturalandırma yaparlar . 3 Gündür ise dönüş yapmıyorlar. Müşteri hizmetlerini kaldırarak milletin gazını almadıkca insanlar ilk sorundan sonra iptal ettirir gibime geliyor. 3 Gün oldu halen bir dönüş yoksa insan gerçekten rahatsız olur.

wmaraci
reklam

MOmerAlpi MOmerAlpi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Arayüz Geliştirici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 76 / 67
  • Ticaret 26, (%100)
Türknet geçmeden önce araştırdım. Şuan ki kullandığım internet kapanmadan geçiş yapılabiliyormuş. Türknet başvurusu ardından evrakları gönderdim 2-3 gün içinde karşı tarafa ulaştı. 1-2 gün içinde incelendi. Geçişi gece 01:00 sıralarında yaptılar. Ekip vs. gelmedi. Sadece kullanıcı ve şifreyi modem panelinden değiştirdim. Türknet 35 megabit sağlıyordu fakat 40mb/s indirme yapıyorum. Teşekkürlerimi sunarım :)

Hellyeah Hellyeah WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 280
  • Beğeniler 38 / 59
  • Ticaret 0, (%0)
MOmerAlpi ufukozdemir kardeşim bende aynı şekilde geçen hafta perşembe evrakları gönderdim cuma günü ulaşmış belgeler. Dün de sms geldi superonline dan iptal edilmiştir aboneliğiniz diye. Bugün aradım Turkneti superonline dan iptal onayını bekliyoruz diyolar. Bir hafta daha sürer mi acaba çok merak ediyorum

HELLYEAH - I dont care anymore

ufukozdemir ufukozdemir Biraz Vicdan Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad U** Ö**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 72 / 160
  • Ticaret 17, (%100)
Hellyeah dostum bende evimde TurkNet kullanıyorum 75mbit hız almaktayım ve memnunum fakat şu müşteri hizmetleri olayı gözümü korkutmaya başladı. Arkadaşla aramızda sadece bir sokak var benim bağlantım 1 hafta sürmedi ve internetim geldi. Fakat arkadaş da 2 hafta oldu. Biraz şans işi gibi ve Türk ******* ekiplerinin keyfine bağlı.

wmaraci
wmaraci

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

Hellyeah adlı üyeden alıntı

Korkmaz hocam dün sms geldi superonline aboneliği iptal etmiş top şimdi türknette bakalım ne kadar sürede aktif edecekler bu konuda müşteri memnuniyetini sağlarlarsa gerçekten diğerlerini sollar geçerler

Aktif hizmet bölgesi ise anından işlem yapılıyor. Ama Turk******* ise biraz zaman alır. Bu arada başka bir portdan internet verilirse inip ankastre kutusundan kablo bağlamanız gerekiyor. Bir çok kişi olayı anlamdığı için geri çıkıyorlar. Turk******* hariç bütün servis sağlayıcıları aynı yöntemi kullanıyor. Bağlantıyı siz yapıyorsunuz.

cagdaskorkmaz.com.tr

Hellyeah Hellyeah WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 280
  • Beğeniler 38 / 59
  • Ticaret 0, (%0)
Korkmaz hocam telefonda kadın turknet altyapısındasınız demişti yeni başvuru yapsaydım belki daha kısa sürede bağlanacaktı 4 gündür evde internetsiz sefil oldum 😂

HELLYEAH - I dont care anymore

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Hellyeah Bende Superonline vardı. Turknet aktive olana kadar onları kullandım. Sonra başka bir kablodan turknet verdi aşağıdan değiştirdim internet geldi .Umarım kısa sürede bağlanır.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al