-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Arkadaşıma tavsiye etmiştim 2 hafta oldu bağlantı felan gerçekleşmemiş fakat internetinin aktivasyonu tamamlamışlar ve iki gün sonra faturalandırma yaparlar . 3 Gündür ise dönüş yapmıyorlar. Müşteri hizmetlerini kaldırarak milletin gazını almadıkca insanlar ilk sorundan sonra iptal ettirir gibime geliyor. 3 Gün oldu halen bir dönüş yoksa insan gerçekten rahatsız olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Arayüz Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Türknet geçmeden önce araştırdım. Şuan ki kullandığım internet kapanmadan geçiş yapılabiliyormuş. Türknet başvurusu ardından evrakları gönderdim 2-3 gün içinde karşı tarafa ulaştı. 1-2 gün içinde incelendi. Geçişi gece 01:00 sıralarında yaptılar. Ekip vs. gelmedi. Sadece kullanıcı ve şifreyi modem panelinden değiştirdim. Türknet 35 megabit sağlıyordu fakat 40mb/s indirme yapıyorum. Teşekkürlerimi sunarım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MOmerAlpi ufukozdemir kardeşim bende aynı şekilde geçen hafta perşembe evrakları gönderdim cuma günü ulaşmış belgeler. Dün de sms geldi superonline dan iptal edilmiştir aboneliğiniz diye. Bugün aradım Turkneti superonline dan iptal onayını bekliyoruz diyolar. Bir hafta daha sürer mi acaba çok merak ediyorum
HELLYEAH - I dont care anymore
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Korkmaz hocam telefonda kadın turknet altyapısındasınız demişti yeni başvuru yapsaydım belki daha kısa sürede bağlanacaktı 4 gündür evde internetsiz sefil oldum 😂
HELLYEAH - I dont care anymore