-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nasıl yani verdikleri için mi vermedikleri için mi hizmet alamıyorsunuz. Anlamadım.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
şuan ***** kullanıyorum zaten turknet sitesinden sorgulattım altyapısı fiber olanlara verilmiyor sadece bakır altyapısı olanlara veriliyor tt ile bu şekilde anlaşma yapılmış yani turknete geçmek istiyorsanız mahallede fiber olmayacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaslar Turknet iyidir hizlidir performansildir. Ama sizin bir baglanti iz kopsa baglanmak icin ayri bir dert derdinizi anlatmak ayri dert o sorunun cozumu ap ayri bir dert. Bide DNS ayarlrinda guncelleme yqpmak zorunda kaliyorsunuz.
2 ayda 22 gun internetsiz kaldim toplam 23 Talep ile en son TT yonlendirdiler onlar cozdu sorunu faturadan dusulen tutqr ise 17 tl oldu.
Allah herkese TurkNet kullanmayi nasip etsin ama Allah kimseyi TURKNET in Destegine muhtac etmesin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
7 gündür kullanıyorum TURKNET. harika deneyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ben 5 aydır kullanıyorum tavsiye ederim. Hiç sıkıntı yaşamadım. İletişimleri de çok iyi. Hemen geçin derim.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Türkneti tam 1.5 yıl kullandım okadar güzel net kullanmadım ben *****in belasını versin şimdi yeniden abone olacam kardeşimin üzerine sıfırdan üyelik yaptırırsam 100mbps hat 59TL taahhüt yok daha ne olsun :) kaçırma bence şahanedir tek kötü yanı modem yok okadar da olsun :)
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Avukat Katibi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Arkadaşlar herkesin yorumlarını için tek tek teşekkür ederim.
şuan geçiş işlemlerini başlattım yarın veya pazartesi günü kargoya verecem.Ve benim yerime TTNetten TurkNet'e hem interneti hemde Telefonu taşıyacaklar.Ve bulunduğum bölge TurkNet altyapı güçlendirme bölgesiymiş ve yıl sonuna kadar hızımı 35'den 100'e çıkacağını söylediler.Bakalım kullanıp görücez.
Şimdi bir sorum olucak TürkNet bana sözleşme,hat ve internet taşıma için form gönderdi bunları imzalayacam ve nüfus cüzdanının önlü ve arkalı fotokopisi çektikten sonra verilen adrese gönderecem fakat TürkNet'in sitesinden kullanıcı bilgilerimi girdikten sonra
Kimlik Fotokopisi
Churn Evrağı
İmzalı Sözleşme
Kampanya Bilgi Formu
THK Başvuru Formu
şöyle birşeyler çıktı bunlar nedir.Tekrar müteri hizmetlerini aramak istemedim sizde böyle birşey varmıydı bana böyle birşey demediler gelen abonelik belgelerini imzalayıp yollayın bize dediler kimlik fotokopisi ile birlikte.
Kısa bir süre sessizlik...