-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Hocam adamlar haklı Türk uçağının işi ne Suriye de Türkiye son zamanlarda dünyanın jandarmaligina soyundu fakat bundan yarar degil zarar görüyoruz . Amerika pispisliyor biz gaza gelip ona buna kafa tutuyoruz . Düşen uçak halkın cebinden çıkan para ile aliniyor yazık günah . Parasını geç akan kana giden cana yazık. Ben bir ülke olsaydim benim ülkemin hava sahasına giren uçağı bende vururdum.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Çok güzel demişsiniz fakat aynı şeyin Türkiye'nin başına geldiğini düşünün. Suriye savaş uçağı izinsiz senin tepende dört dönse bu karışıklık içinde ne düşünürdün. Adamın bürokratını sınır dışına atıp sonra savaş uçağını tepesine dikersen vurulmayı da göze alman gerekir. İç savaş olan bir ülkede, kanlı bıçaklı olduğun ülkenin savaş uçağının işi ne, hal hatır sormaya mı gidiyordu acaba, kimse kusura bakmasın bunu kimse yemez. Savaşı arzulayarak barış sağlanmaz. Adı üzerinde savaş uçağı bu kargo uçağı falan değil. Kimseyle tartışmam fakat Türkiye bu konuda haksız kimsenin üzerinde baskı kurmaya hakkımız yok. Eğer onların savaş uçağı gezse de biz vursak o zamanda oh ne güzel yaptık işleri neymiş bizim ülkede diyecektiniz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sırf buraya yazabilmek için giriş yaptım. Gençler Abd suriyeye girmemizi istiyor. Bunu da büyük ihtimalle abd planladı. Büyük resmi görmeniz lazım. Demokrasi palavralarına teslim olmak istemeyen bir Esad rejimi, ve onu alt edip getireceği iktidarla ülkeyi sömürmek isteyen bir emperyalizim var masada. "Mısır hala karmaşa içinde mesela." bu abd nasıl yapıyorsa bir şekilde insanları galeyana getirip istediği ülkeyi içinden işgal edebiliyor. Şu an bizim de düşmek üzere olduğumuz oyunun aslı budur. Ak parti, savaşa girerse bunun altından kalkamaz. Boğaziçili bakanımız politik yollardan halleder tahminimce. Biz savaşırsak ekonomik olarak çökeriz. Şişirilmiş bir ekonomimiz var zaten. Patlar gider. Ak parti bu oyuna gelmemek için aylardır abd ve yancılarının baskılarına ve telkinlerine cevap vermiyor. Umudum ve beklentim savaşa girmeme yönünde. Herkese iyi geceler. Unutmayın tartışarak ülke kurtarılmaz. Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır. Sevgilerle:) Eyyorlamam bu kadar.
Öğretmenlikte.
Vermidon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenim Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
O pilot ölürse, işte o zaman işler değişir.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bizim teröristlerde yapamadığımız şey nedir ? "Vur emri".
Yani önce uyarmamız gerekiyor teröristleri bile.
Uçağımız ne kadar alçaktan uçarsa uçsun öncelikle uyarılmalıydı.
Eğer uyarıya cevap alınmaz ise, uçağı vurma hakları olurdu.
Cevap alındığı halde vururlarsa da savaş sebebi olurdu.
Şimdi şu barajlarımızı bi açsak,Suriye`yi sileriz de nerde....
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
O pilot ölürse işler değişirmiş 30 yıldan beri teröre kaç bin şehit verdik birşey değiştimi hayır suriye ile savaş çıkarmak için bahane aramasın bizim yetkililer.
Ek Olarak:
kasparow116 adlı üyeden alıntı
Sırf buraya yazabilmek için giriş yaptım. Gençler Abd suriyeye girmemizi istiyor. Bunu da büyük ihtimalle abd planladı. Büyük resmi görmeniz lazım. Demokrasi palavralarına teslim olmak istemeyen bir Esad rejimi, ve onu alt edip getireceği iktidarla ülkeyi sömürmek isteyen bir emperyalizim var masada. "Mısır hala karmaşa içinde mesela." bu abd nasıl yapıyorsa bir şekilde insanları galeyana getirip istediği ülkeyi içinden işgal edebiliyor. Şu an bizim de düşmek üzere olduğumuz oyunun aslı budur. Ak parti, savaşa girerse bunun altından kalkamaz. Boğaziçili bakanımız politik yollardan halleder tahminimce. Biz savaşırsak ekonomik olarak çökeriz. Şişirilmiş bir ekonomimiz var zaten. Patlar gider. Ak parti bu oyuna gelmemek için aylardır abd ve yancılarının baskılarına ve telkinlerine cevap vermiyor. Umudum ve beklentim savaşa girmeme yönünde. Herkese iyi geceler. Unutmayın tartışarak ülke kurtarılmaz. Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır. Sevgilerle:) Eyyorlamam bu kadar.
Yazdıklarınıza katılıyorum hocam bir haber sitesindede sizinkilere benzeyen yazı vardı
"Tayyip Erdoğan birkaç gün önce Obama'yla görüştüğü gün Fransız 24 kanalından geçen alt yazıda 'Tayyip Erdoğan Suriye'ye geçiş arıyor' idi. Öteden beri Amerika'nın hadi daha ne bekliyorsunuz girsenize ısrarları canlı röportajlarda dile getirilecek kadar aleni dile getiriliyordu, zaten."