-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yeni oluşturulan bir kripto para birimi WCX sadece mail adresi ile üye olan herkese 50 WCXT veriyor, ve şuan satış bedeli olarak 1 WCXT 0.10 cent gibi bir rakam belirlemişler, arkadaşlarınızı davet ederek onların referansından daha çok WCXT kazanabilirsiniz.
Not: Koine ilgi büyük, yatırım yapanda çok kişi var 10 centin üstüne çıkacaktır.
Şuan için net bir değer yok, 10 Ekimde değeri belli olacak.
Refli Link
Refsiz Link
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
BTC, LTC, DASH ile alım koymuşlar. ilerki günlerde dolar olarak yatırım açılabilir.
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
suskun009
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Şuan işsiz...
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Kategorinin kuralı : "Coinler kategorisinde hiç bir şekilde refli konulara izin verilmemekte ve eski refli konuları yöneticilere bildirebilirsiniz."
Kuralı koyan siz, kurala uymayan siz :) yöneticilerin görüşünü merak ediyorum, geçen bu yüzden şikayet konusu açınca kilitleyip sildiniz bir şey dememe izin vermeden :) hiç bir şekilde yazıyor. İçi dolu ya da boş demiyor, hani benim refli konumun içi boş diye sildiniz ya. Ben ayrımcılığa gelemem kusura bakmayın, bu yorumdan sonra beni de banlayıp bu yorumumu da siliceksiniz sonuçta, eleştirileri kabul etmiyorsunuz, biz de bu forum hakkındaki eleştirileri başka forumda yapıyoruz, kilitlenmeden cevap hakkı doğsa anlayacağım...