KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
edit : gerek kalmadı, tesekkurler
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bununla alakali bir paylasim vardi tamda sizin istediginiz gibi. Ama paylasim buradamiydi ayri bir yerdemiydi cikaramadim simdi. Konuyu simdi inceleyim ben kaynagi bulunca size atayim.
Kaynagi tam olarak kopyaladim ne yaziyor ise o.
Kısaca anlatacağım, kafasına takılan birşey olursa, lütfen pm veyawhatsappile sorularınızı sorabilirsiniz..
Şuan TR deyim, tekrar ukrayna'döneceğim 1 ay veya 1,5 ay sonra işlerimi halledip..
Ukrayna'da yaşamak isteyen arkadaş varsa, konu altında belirtirse beraber yaşarız.. Veya o kendi evini tutabilir farketmez..
Bunu neden yapıyorum ? Maddi durumlardan dolayı.. Sizin zararınız olmayacak asla..
Yapmanız gereken tek şey : Ev kirası , giderleri , ortaklaşa vermek..
Kabul edecek kişi : 2 Aylık ev kirasını peşin vermek zorunda..
Turistolarak 3 ay kalabiliyoruz.. O 3 ay içersinde gitmek isterse arkadaş gidebilir, yok ben kalmak istiyorum derse giriş çıkış yapmadan işlemlerini hallediyorum.. (ücretli) bana değil tamamen devlete ödüyorsunuz.
Yokj ben ukraynayı sevdim. Temelli kalmak istiyorum derseniz (evlilik) yolunda yine yardımcı olurum. Oturum alırsınız farketmez..
Bu konuyu neden açtığımı yukarıda belirttim.. Kimse kimsenin derdini sıkıntısını çekmek zorunda değil.. Herkesin odası ayrı kafasına göre takılır..
Yani Yenihayat yeni dost, gibi düşünebilirsiniz.. Ben bu Ülkeden çok sıkıldım tekrar oraya gidip yeniden başlamak daha mantıklı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker. / ercandinsel.org
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnternet üzerinden iş yapan birisiyseniz Romanyı'yı listeye dahil edin derim, yaşam şartları olarak ve maddiyat bakımından Romanya sizlik gibi duruyor. Ayrıca vize konusunda da esnek davranıyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yani gidip döviz kazanıp geri ülkeye dönebileceğimiz bir yerler varsa bende alırım bi dal
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/