-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
Enformatik Dersi Muafiyet Sınavına Girecekmisiniz? Evet - Hayır
Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavına Girecekmisiniz? İngilizce - Almanca - Fransızca
bunlar ne demek oluyor. Yardımcı olurmusunuz? 2 sinide açıklayacak bilgisi olan biri varmı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Şöyle söyleyeyim üniversitede yabancı dil dersleri var. Eğer ki siz üniversitenin verdiği yabancı dili zaten biliyor ve boşuna bu dersi tekrar almak istemiyorsanız Muafiyet sınavına giriyorsunuz eğer ki başarılı olursanız o dönem ve ya gelecek dönem muaf olduğunuz yabancı dil dersini almıyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı dersinin muafiyet sınavı oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ders içeriği ünv'den ünive değişebilir ama genel olarak yakındır. Word, excel vb. gibi şeyler anlatılır kısa yollar işletim sistemleri vs vs.
Şahsen ben olsam iki muafiyet sınavına da girerdim :) Yıl içindeki rhat ederdim Örneğin 20 saat derse girecek isem muaflar sayesinde 16 saat girersin.
Sanırım tek dezavantajı kredi hesaplanırken kırpılma oluyor eğer ki YANLIŞ hatırlamıyorsam. Bu dersler AA (A+) olarak değil BB olarak gözüküyor ama tam emin değilim bu konuda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Yok diye hatırlıyorum :)
Şahsen ben olsam iki muafiyet sınavına da girerdim Yıl içindeki rhat ederdim Örneğin 20 saat derse girecek isem muaflar sayesinde 16 saat girersin.
Sanırım tek dezavantajı kredi hesaplanırken kırpılma oluyor eğer ki YANLIŞ hatırlamıyorsam. Bu dersler AA (A+) olarak değil BB olarak gözüküyor ama tam emin değilim bu konuda.