-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
selam arkdşlar okulumun ders kaydı başladıda sekmelerde hem 1. sınıf hem 2. sınıf dersleri var ben daha 1. sınıftayım ilk defa kayıt yaptırıyorum acaba sseçim yaparken hem 2.'yi hem 1. snıfımı seçmem gerkeiyor 30 saate tamamlamam için
Kişisel Blog Sitem: https://ferhatarslan.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ustten ders alabilmek için gno 3 veya üzeri olmasi lazim suan yeni girdiğini varsayarsak böyle bir şey mümkün değil.Bir ust sinifa gecebilmek icin toplaman gereken akts kadar ders alabilirsin.Suan sistem de 2. sinif derslerinide mi goruyorsun?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ali45200 adlı üyeden alıntı
Ustten ders alabilmek için gno 3 veya üzeri olmasi lazim suan yeni girdiğini varsayarsak böyle bir şey mümkün değil.Bir ust sinifa gecebilmek icin toplaman gereken akts kadar ders alabilirsin.Suan sistem de 2. sinif derslerinide mi goruyorsun?
evet görünüyor ilk sınıf dersleri görünürde 30 akts olması görünüyor ama bene tüm derslerim seçmem ile beraber 25 oldu bir tane eksik ders seçemiyorum ozaman akts eksik diyor mecbur 1. sınıf için tüm dersleri seçtim.
2.sınıf dersleride görünüyor ama seçilmiyor. hata veriyor son olarak 1. sınıf derslerinden tümünü sseçtim ben sadece bazılarını seçme hakkım yok sanırım hepsi zorunlu
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Danışman hocaniza durumunuzu anlatan bir mail atarsaniz cok kısa sürede net cevabı alabilirsiniz.Danisman hoca bilgilerini obs otomosyonunda ilk sayfada görebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
tamam teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Seçmelileri de saate eklediniz mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mantıklı düşünürsen ikinci sınıfı seçme imkanın yok, arkadaşın dediği gibi ganon yüksek olması lazım ki daha yeni kayıt oldun. Derslerin hepsini seciceksin kayıt yaptırırken. Hatta ders kaydı bile yapmana gerek yok okul günü rehberlik hocan gelin kayıt yaptırın diyor gidip yanında yapabiliyorsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1.sınıf ders listesinde seçmeli yok hepsinde zorunlu yazıyor.
aayineben adlı üyeden alıntı
Mantıklı düşünürsen ikinci sınıfı seçme imkanın yok, arkadaşın dediği gibi ganon yüksek olması lazım ki daha yeni kayıt oldun. Derslerin hepsini seciceksin kayıt yaptırırken. Hatta ders kaydı bile yapmana gerek yok okul günü rehberlik hocan gelin kayıt yaptırın diyor gidip yanında yapabiliyorsun
okulun duyuru sitesinde ders seçimi yapmayan dersleri geçersiz olur yazıyordu bende yapim dedim.
yanıtlarınız için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Genelde ilk sene üniversitelerde kayıtlar otomatik yapılır. Bizde öyleydi. İkinci sınıf derslerini alamazsın. Sistemde her şey oluyor geneli saçma işini bilmeyenlere yaptırılmış şeyler. Sen tercih yapsan da danışman hocan bunu onaylamaz. Onaylandıktan sonra imza atman gerekiyor çıktısını. O yüzden hoca seninle iletişime geçmeden sen ona mail at ya da ara derim. İleride sorun çıkartabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
2 ci sinifi secsen bile danismanin iletisim numarandan senle iletisime gecip okula cagiracak. Ve senle bu durum için birazcık eğlenecek. 1ci sınıfı geçmeden nasıl 2 den ders alıyorsun diye. 😂😂 (başıma geldi.)