-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Merhaba arkadaşlar öncelikle 20 yaşında lise mezunu daha önce üniversiteye gitmemiş Fen Lisesi terk birisiyim yarısını da açık öğretimden tamamladım ilk başta aöf yeter diye düşündüm şimdi farklı düşünüyorum. Üniversite puanlarına baktım Yazılım Mühendisliği Ankara'da sadece Atılım Üniversitesinde var ama onun %100 burslu kazanacağımı sanmıyorum %50 kazanabilirim, 16.000 ₺ yıllık ödemesi var açıkçası bu para bana fazla geldi amacım diploma almak değil çünkü hiç bir şirkette çalışmak istemiyorum ama yazılım bilmek istiyorum şuan amatör şekilde php html yazabiliyorum ama amatör dediğim gibi. Kursları araştırdım daha ucuza oraya gidebilirim kaliteli midir bilmiyorum siz ne önerir siniz ?
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
kursa gitmenizi öneririm veya devlet tercih edin o kadar para özele vermeye gerek yok
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam üniversitede size bu işleri piyasa düzeyinde öğretmezler. Kurs daha mantıklı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
tevfikkavil teşekkür ederim hocam bende öyle düşünmüştüm.
utf8
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
eğitim
-
-
Ad Soyad
B** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Atılacağını sektörde iş bulmak için diploma sorarlar. Bence iyi düşün sonra pişman olma. İyi bir mühendislik bölümünü kazanabilirsiniz. Ondan sonra istediğiniz alanda kendini geliştir. Kursa bende gittim ama kursda aldığım belgeden çok diplomam iş yaptı.
Bir projem varsa kurs da sana fazla birşey vermez. Sen merakınla internette herşeyi bulabilirsin. Burası Türkiye buranın şartlarına göre düşünmek gerekir. Eğer tecrübe etmek istersen bir kaç yıl özel sektörde çalış o zaman ne dediğimi anlarsın. Ayrıca yazılım mühendisliği yerine bilgisayarla ilgili bisürü mühendislik var. Tercih senin