lostyazilim
tr.link

Üniversite Öğrencileri İçin Fırsat

15 Mesajlar 2.084 Okunma
acebozum
tr.link

Referee19 Referee19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Futbol Hakemi / Referee
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 21 / 103
  • Ticaret 8, (%88)
Arkadaşlar aramızda üniversite öğrencileri vardır mutlaka.
Bu yaz sezonu (4-7 Mayıs) 3 gece 4 gün Her şey dahil 10 üniversitenin katılımı ile bodrum da festival düzenliyoruz.

Bir çok şehirde ekip kuruyoruz. Ekibimizin her üyesi kendi üniversitesinden bizim yaptığımız etkinliği paylaşacak. Biz her şeyi oteli, otobüsü, diskoları, sanatçıları ayarlıyoruz.

Ücret ise çok uygun olacak (Şehire göre yani o şehrin bodruma uzaklığına bağlı ama misal Ankara'dan katılanlara kişi başı her şey dahil 3 gece 4 gün+ ulaşım toplam fiyatı 375 lira.)

Sizler etkinliğimizi paylaşıp duyuracaksınız ve kişi başı 30 ila 40 lira arası para kazanacaksınız. Bunun yanına sizde ücretsiz bir şekilde tatil yapacaksınız.

Aramızda böyle arkadaşlar var ise katılabilirler. Daha fazla detayı ister telefonda isterlerse şehirlerine gelip görüşebilirim.

Üniversite öğrencisi olmayıp ama bu şekilde çalışma yapabilecek arkadaşları da bekleriz.

elektronikssl
webimgo

domaino domaino Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 268
  • Beğeniler 0 / 93
  • Ticaret 0, (%0)
hangi festival bu? şuanda joyfest, isl, tatilco, deluxefest, white fest, icebreak gibi gruplarla çalışıyoruz.

• Üyelik 18.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 21 / 103
  • Ticaret 8, (%88)
domaino Biz o şekilde çalışmıyoruz. Biz kendimiz en iyi otelleri kapatıp sözleşme yapıyoruz daha sonra sanatçıları belirliyoruz. Ondan sonra ekiplerimize aldığımız fiyattan veriyoruz bunun yanına otobüs ihtiyaçlarını da karşılıyoruz. Yani kardeşim kaç oda 25 oda tamam saat 14:00 da otelde ol demiyoruz her şeyini ayarlıyoruz yani bir işi sıfırdan öğreniyormuş gibi yanında duruyoruz. Gerek duyulursa kendi turumuzu bırakıp onun bulunduğu şehre gidip o kafilenin başında bodruma giriyoruz.

Geçen sene 'Bodrum Festivali' adında 4 üniversite ile yaptık. Bu yaptığımız da sponsorsuz bir şekilde dersiniz ki benim takıldığım mekan var yada başka bir yer var buradan sponsor alıyım afişe koyalım dersiniz sponsordan aldığınız para da sizin olur.

• Üyelik 24.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 268
  • Beğeniler 0 / 93
  • Ticaret 0, (%0)
Olayı gayet iyi anladım da siz kimsiniz? Yani grubunuzun bir adı yok mu?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 21 / 103
  • Ticaret 8, (%88)
domaino Spring bash diye geçer.

İSPARTA SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ
UŞAK ÜNİVERSİTESİ
ANTALYA ULUSLARARASI ÜNİVERSİTESİ
DENİZLİ PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

Saydıklarım geleceklerin yarısı. Sen olayı tam bilmiyorsun. Bodrum bölgelere ayrılır o dönemler de gümbet, bitez vs. burada dediklerin yapmaz. Bu saydığım bir üniversiteden bir baş çıkar tüm sorumluluğu alır, sözleşme yapar işe koyulur diğerleri de o ayarladıktan sonra işe koyulur.

Olayı gayet iyi anlamamışsın. Saydığın joyfest vs. onlar büyük paraları kendileri indirir gelen gruplara da kendiniz ne kazanırsanız bizim verdiğimiz fiyatın üstüne koyun derler.

• Üyelik 24.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 268
  • Beğeniler 0 / 93
  • Ticaret 0, (%0)
Dostum sen yanlış anladın ben saydığım firmalara yolcu falan getirmiyorum afiş ve reklam işleri bize ait :) Anlattığın olayı da anladım. Ben 4 senedir senin bu yeni girdiğin işin içindeyim merak etme.

Merak ettiğim tek şey "Spring Bash" kısmıydı. Teşekkürler, iyi forumlar.

• Üyelik 18.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 21 / 103
  • Ticaret 8, (%88)
domaino hocam ben yeni girmedim merak etmeyin üniversiteden beri yapıyorum yaklaşık 5 yıldır keza sadede bu değil yurt içi ve yurt dışı bir çok bölgeye gezi yapıyorum :) keza o ses, 3 Ada'm, en iyi ben söylerim vs. Gibi tv programlarıyla da çalışıyorum. İyi geceler.

EmirTAS EmirTAS Yazarım! Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazar, çizer, biçer!
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 660
  • Beğeniler 24 / 189
  • Ticaret 8, (%100)
domaino sabrın için tebrik ederim :D
Arkadaşım domaino diyor ki " SİZİN FİRMANIZIN İSMİ NEY? " bende merak ettiğim için soruyorum.
Spring Bashla ilgili hiç bir şey bulamadım.

Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.

• Üyelik 18.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 21 / 103
  • Ticaret 8, (%88)
EmirTAŞ okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz? Yukarıda sorduğunuz sorunun cevabı gayet açık ve net Allah Allah. Ha siz yine anlamazsınız ben kesip buraya koyuyorum. (( Bodrum bölgelere ayrılır o dönemler de gümbet, bitez vs. burada dediklerin yapmaz. Bu saydığım bir üniversiteden bir baş çıkar tüm sorumluluğu alır, sözleşme yapar işe koyulur diğerleri de o ayarladıktan sonra işe koyulur.
)) >>> Anlatılmak istenen şu öyle bir firma çıkar almaz ihaleyi birikimi olan zamanında bu otelleri dolduran öğrencilerden bir baş çıkar alır otelleri ve arkadaşlarına dağıtır herkes eşit miktarda para kazanır.
Spring Bash partiye verilen isimdir.
Bulamadı iseniz özelden mailinizi atın size yollayım afişleri,resimleri ve videoları.

EmirTAS EmirTAS Yazarım! Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazar, çizer, biçer!
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 660
  • Beğeniler 24 / 189
  • Ticaret 8, (%100)
Yani bir firma değil, şahıssınız.

Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al