Yaa aynen başlıkta okuduğunuz gibi. Kaderde bu günleri de görmek varmış. Malesef üniversiteye hazırlık sebebiyle yaklaşık 7 ay kadar uzak kalacağım. Yarın interneti kapattırıyorum. Çok geç kalınmış bir karar aslında. En başta kapatmalıydım, şimdiye çoktan alışırdım internetsizliğe.
İnterneti her ne kadar babam kapattır desede asıl kararı ben veriyorum. Yani kapanmasında en büyük etken benim diyebilirim. Derslerle interneti bir arada yürütebilirim diye düşünen arkadaşlar kesinlikle öyle düşünmesinler. Yürütemezler çünkü. Mutlaka akılları internette kalır. Hele birde benim gibi biriyseniz.
Bir taraflarımı sıkıp çalışmaya başlıyorum artık. Hedefim Kocaeli Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı. Duruma göre İletişim Fakültesi de olabilir.
2 tane aktif bloğum bulunmakta. Bunlar ne olacak peki? Uzun uzun düşündüm. Kişisel bloğumu yani burayı kız arkadaşıma devrediyorum. Artık kız arkadaşım kendi yazılarını yazacak. Benim yazılarımı aratmayacağından eminim. Kendisi WordPress vs. nedir pek bilmez ama güzel edebiyatı vardır. :) Sosyal Esinti'ye ise haftada bir internet kafeden 1-2 makale girerim diye düşündüm. Aslında satacaktım fakat arkadaşlarımla konuşunca bu kararımdan vazgeçtim. Dursun bir zararı olmaz. :)
Bu bloğumdan aylık olarak olarak sabit reklam gelirim bulunmakta, haliyle aylık olarakta sabit bir giderim. Bunlar içinde ayda bir kontrol yapacağım. Bu yüzden pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Ayrıca bende parası kalan, bana para yollayıpta karşılığını alamayan arkadaşlar varsa, bir ihtiyacınız bir sıkıntınız olursa İletişim sayfasından bana mail gönderebilirsiniz. En geç 1 hafta içinde cevap yazarım.
Haydi, cümleten Allah'a emanet olun.
Kaynak: Buna da kaynak belirtirsek ayıp etmiş oluruz. :D