lostyazilim
tr.link

Ünlülerin Ev Halleri

2 Mesajlar 716 Okunma
lstbozum
tr.link

SeyhunSarioglu SeyhunSarioglu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Elektrik/Elektronik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 23, (%100)
Haksızlık etmeyelim..
Onlarda en azından annelerimiz,ablalarımız kadar çalışıyor. Hatta kimisi örgü peşinde kimisi çamaşır kimisi temizlik peşinde. Bazıları çok titiz bazıları aşırı derece hamarat.İşte ünlüler evde neler yapıyorlar? Merak ediyorsanız hemen yanıtlayalım..

Fatih Terim’in kızı Buse Terim

“En iyi sahanda yumurtayı ve sucuğu ben yaparım. Gelin birde benim yaptığımdan yiyin! Ayrıca evdeki tüm bulaşıklar benden sorulur.” demiş.
Ayşe Özyılmazel

“İş mi? Yemek mi? Eğer yemekse dolma yapmak benim işim,dolma uzmanıyım!İstediğiniz an 5-6 kişilik sofra kurabilirim.” demiş.
Ceylan Capa

Sanırım bu ünlümüz pek fazla hamarat değil ve işi sevmiyor. Şu sözleri söylemiş; “Arkadaşlarımla sabaha kadar playstation oynayabilirim tam bir uzmanıyım!” demiş.
Burcu Esmersoy

“Vileda kullanımı ve temizlikte üstüme tanımam evdeki tüm temizliği ben yapıyorum.” demiş.
Merve Boluğur

“Aslında en büyük hobim cam boyamak fakat tatlı ve türevleri dediğinizde muhallebiyi en iyi benim yapabileceğimi düşünüyorum” demiş.
Ayşe Hatun Önal

“Evimin bahçesiyle çok uğraşırım. Çiçekleri ve bahçe işlerine aşığım,onlarsız olmaz.” demiş.
Ebru Gündeş

Kendisi örgü yapmaya ve puzzle oynamayı çok seviyor. Ve ünlüler arasında en fazla evde duran kişi olarak biliniyor..

KAYNAK

wmaraci
reklam

leylailemecnun leylailemecnun Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek patron
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 332
  • Beğeniler 6 / 98
  • Ticaret 50, (%100)
hiçbir şey yapmadan yüz binleri cebine indiren bu tarz şarlatanlar evlerine gelen hizmetli ablayla da böyle mi konuşuyorlar acaba?
SeyhunSarioglu

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al