lostyazilim
tr.link

Üzülemiyorum..

12 Mesajlar 1.863 Okunma
acebozum
tr.link

joyned joyned WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ön muhasebeci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad R** O**
  • Mesajlar 797
  • Beğeniler 225 / 224
  • Ticaret 0, (%0)

Cyprus adlı üyeden alıntı

Bende insanlara acıyordum son yıllarda yaşadığım olaylardan sonra insanları sevmemeye başladım ve birisi önümde ölse bile yardım etmem. Eskiden para verirdim acırdım artık yok banane. İnsanlar bana nasıl davranıyorsa ben öyle yaparım. Sende üzülme başka şeyler düşün. Üzülüyorsunda ne oluyor.

Yok hocam bu şekilde davranirsaniz baskalarinda kotu olmasina sebep olursuniz siz olgun davranin boş verin hocam insanlar çok şey yapar çoğunluğa uymamak en iyisi ve birileri çıkar size yardımcı olur pişmanlık duyarsınız hayat her şeye rağmen güzel olabiliyor arkanıza bakmayın ve unutmayın her koyun kendi bacağından asılır sözünün doğru tarafıda var.

Üzülmeyin kötülüge karşılık sabır selamettir ümitsizlik ise berbat bazende insanları olduğu gibi kabullenmek gerekebilir zor olsada ve farklı bir yanı hoşunuza gidebilir her insanda çeşitlu huylar var yani bazen görmemezlikten gelinebilir bazı iyi huylardan dolayı eğer bu şekilde yaşamaya çalırsanız hayatınız dahada zorlasabilir en iyisi insanları olduğu gibi kabullenmek.
Cyprus

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
webimgo

darknov4 darknov4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad V** S**
  • Mesajlar 3084
  • Beğeniler 1387 / 910