Siyasetle pek işim olmaz.. Ama vatanımıda seven bir insanım.. Atatürk'ün ilkelerine, onun önderliğinde kurulan Türkiye'ye sahip çıkmak her türkün boynunun borcudur.. Bu yüzden bende yaşananlara tepkimi bir şarkı yazarak dile getirmek istedim..
Sözleri; Dünya savaş halinde, Sense sevgi peşinde.. Vatanı kurtaralım birlikte, Hadi bize yetişinde..
Gidiyor elden vatan, Umursamıyorsan utan.. Küfrediyorlar haline, Onca şehit yatan..
Utanıyorum artık atam.. Hala var vatanı satan.. Emek verip çalışana.. Hakkını vermez yatan..
Bir dur demeli bunlara, Göz yummamalı olanlara.. Yanında durmalı herkes, Hakkını bir arayanlara..
Gün gelecek hesap dönecek, Elbet öbür tarafa gidilecek.. Bu günlerde gelip geçecek, Herşey bir bir bitecek..
Yok basit bir webcam kamerası ile kayıt ettim sesi.. Teknik aletleri alamadım daha, aldığımda daha iyi kayıtlar yapacağım ama şimdilik böyle amatör kayıtlar hazırlıyorum.
Yok basit bir webcam kamerası ile kayıt ettim sesi.. Teknik aletleri alamadım daha, aldığımda daha iyi kayıtlar yapacağım ama şimdilik böyle amatör kayıtlar hazırlıyorum.
bende elektro classic gitar çalıyorum ama sesim şuan beta sürümünde malum ergenlik :D :D :D