-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
yav arkadaş nasıl bir nesil yetiştiriliyor aileler vallah bunu izleyince başıma gelse böyle birşey artık varya nasıl mide var bunlarda insanda birazcık gurur olur
evlisin ve komşusuyla yatıp üstüne üstelik bide iyi bir bok yemiş gibi üstelen :eek::confused::confused::confused:
[M]https://twitter.com/i/status/1309851410616528898[/M]
Ecomanya
Gece, Gündüz, Hayal...
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Kamuda Görevli
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dünya artık gerçekten yaşanmaz bir yer oldu. Zaman geçtikçe artık insanlar namus, şeref gibi kavramları önemsiz görmeye başladılar.(Bir kesim için konuşuyorum) Özellikle din olayı benim hissettiğime göre yaşanmıyor neredeyse. Dini vakit geçtikçe yaşayan ve yaşatan insanların sayısıda azalıyor bence. Kıyamet yakındır..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu olaylar size ne kadar inandırıcı geldi bilmem ama hepsi kurgu 😀
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adli Bilişim Uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bakın devlette görevliyken anadolunun bir kaç yerinde ve doğuda bulundum ve oralardaki insanları tanıdım. yaşam tarzlarını, ahlak ve din inançlarını. Hepsi öyle değil herkesi de yaftalamıyorum bizzat gördüğüm şahit olduğum olaylardı bunlar. hatta şuan yaşadığım muğlada bile mevcut bu durumlar. Aile ve yakın çevrede çocuklar ne görürse onu olağan karşılar. Ensest ilişki, aldatma, tecavüz aklınıza gelecek bir çok ahlaksızlık, kötülük, suç. Bunların bir çoğu insan genetiğine kopyalanır. Yaptığımız davranışların hepsi genlerimize kopyalanıyor biyolojik bir mesele değil sadece. karışık oldu ama uzun lafın kısası bunların hepsi toplumumuzda çok fazla var konyada görev yaptığım sırada bu tarz şeyler gördüğümde konyalı yakın bir arkadaşıma dedimki " birde izmire gavur derler" güldü.
Özellikle altını çizerek söylüyorum genelleme yapmıyorum fakat durum sandığınızdan daha acı ve bunlardan çok var.
Ecomanya
Gece, Gündüz, Hayal...
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Kamuda Görevli
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaşım 23. Şuan dünyadaki düzenle 2 3 sene daha yaşasam tamam yeter bana diyorum. Çünkü ne hayattan, ne yürümekten, ne de insanlarla konuşurken zevk alıyorum. Gerçekten bana göre kara bulutlar ve hiçte iyi olmayan durumlar gerçekleşiyor. İnsanlar bir yerden gördükleri davranışı belki doğru sanabilir ama 20 yaşındaki bir insanda neyin doğru neyin yanlış olacağını ayırt edebilir bence. Cinsellik konusunda bence herkes doğruyu yanlışı biliyor da işine geleni yapıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**