-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Çok önceden Kaspersky kullanıyordum. Gayet güzel, Kaskersky'nin üzerine güvenli virüs programı tanımam zaten ama tek bir sorunu vardı, o da bilgisayarı ağırlaştırmasıydı. İyi, süper çalışıyor ama bilgisayarı ağırlaştırıyordu biraz.
Daha sonra Microsoft'un ücretsiz programı Microsoft Security Essentials'ı kurdum ve bir süredir onu kullanıyordum. Sürekli taratıyordum, hiç virüs bulmuyordu ve güya temiz olduğunu söylüyordu :D
Son 2 gündür her bilgisayarı açışımda 2 tehdit algıladı uyarısını vermeye başladı. Temizle butonuna tıklayıp temizlendi uyarısı gelmesine rağmen her PC'yi açışımda yine aynı tehdit uyarısı çıkıyordu :D
Bende sildim, Avira'yı kurdum. Bilgisayarcıda staj yapıyorum ve orada hep Avira'yı kuruyoruz makinalara. Avira kurup formattan sonra taratırız ve virüsleri birbir açığa çıkarıp temizler. Ben de Avira'nın ücretsiz sürümünü kurdum ve tarattım. 10 tane virüs buldu.. Avira kullanacağım artık :D
--
Günceleme; Kaspersky'e tekrar geri dönerek virüs programları konusunda en doğru kararı aldım : )
Lisanslı Kaspersky Internet Security 2012 kullanıcısıyım. Başka virüs programının da yanından bile geçmeye niyetim yok :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
RuZzGaR
Aaltintas(){ //WmAracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front-end
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bende avira kullanıyorum kullanışlı çoğuvirüsü buluyor ve hiç kasmıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
site:google.com ''avira download '' hemen :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Avira indirelim bakalım nasılmış :)
Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Madem konu hortlamış bende bir iki şey paylaşayım.
Virüs programlarını deniyorum en sonunda eset smart securty kurdum (warez olarak) ve çok rahat ettim. Bu kullandığım güvenlik programıysa diğerleri ne. Şu anda çok güzel kampanyası var. Bir süre daha deneyip kesin olarak eset kulanmaya başlayacağım.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
bana avirayı geçen sene bir abim önermişti ve çok sağlam oldugunu vurgulamıştı ve ozamandan beri Avira kullanıyorum.Ancak 2012 sürümlerinde durmadan pop-up çıkarıyor her gün küfür yiyor benden :D
"...bir daha gel, gel samsundan..."