Öncelikle Herkese iyi forumlar.
Bu yazımda sizlere hem mağduriyetimi hem ise Vodafone'nin yapmış olduğu Ayıp veya başka bir şey mi denilmesi gereken bir olayı paylaşarak bilgi almak isterim.
31.12.2015 Tarihinde Vodafone Arayın gelelim servisi tarafından saat yaklaşık olarak 18:00 sularında aranmış bulunarak kullanmış olduğum "Turkcell" hattından "Vodafone" hattına geçiş işlemlerini onaylayıp onaylamadığımı sordular bende onayladığımı söyleyerek telefon görüşmesini sona erdirdim.
Bu görüşmeden yaklaşık 2 ile 3 iş günü içerisinde tarafıma hat ulaşmış olup gerekli evraklar imzalanarak gerekli işlemler sağlanmıştır.
07.01.2016 tarihinden Traffic Kurye Tarafından aranarak belgelerimin eksik olup yenilenmesi gerektiği söylenerek benden İkametgah Kağıdı ve Nüfus Cüzdanın Arkalı önlü 2 adet resmini istediler.Bende 08.01.2016 Tarihinde 15:43 Saatinde Vodafone Whatapps numarasına göndermiş bulunmaktayım.
Neyse bu tarihten sonra ben onlarca kez arayıp sonunda dava açacağımı belirtene kadar bana hiç bir şekilde ne kurye nede Vodafone tarafından bilgi verilmek için aranmadım.
Bende bu Vodafone'yi arayınca bana her seferinde şikayet kaydı oluşturup beni geçiştirmeye çalıştılar ve her biri ayrı konuştu birisi eksik evrağınız yok dedi dava açacağım dediğim zaman diğeri ise eksik evrağınız bulunuyor o yüzden işlem yarıda kalmış diyerek'ten kestirip attı , fakat anlamadığım bir olay eksik evrağım olduğu halde benim hiç bir şekilde bilgilendiril'memem ve aran'mamam çok garip.Neyse velhasıl kelam ben tekrar'dan şikayetimi beklemeye alıp yaklaşık 7 gün önce gerekli belgeleri gönderip gene beklemeye geçtim fakat bugün cidden sinir patlaması geçirerek Vodafone'yi arayıp biraz bağırdım ve bana hattımın son aşamada olup şuan kullanmış olduğum hattımın onay verdiği sadece onay mesajı beklediğimi söylediler fakat bağırdık'tan sonra Takım lideriyle görüştürüldüm ve oda bana hat sağlayıcımın onay vermesini beklediği söylendi yani her taraf farklı konuşuyor.
Şimdi bende bu süreci beklemek istemediğimden yaklaşık zaten 30-45 gün arası beklediğimden yarın kalkıp tüm her yere şikayet etmek olacaktır.
Bu konuda sizden Nerelere şikayet etmeliyim ne tarz davalar açmalıyım bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum.
Okuduğunuz İçin Teşekkürler.